klik op een foto voor de teaminformatie

Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen
Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

03-03-2015 Voor 15 euro naar Nederland - Spanje in de ArenA -op 31 maart 2015

Nederland - Spanje, dan denk je natuurlijk meteen aan de zweefduik van Van Persie, de 5-1, de euforie na de wedstrijd. Op dinsdag 31 maart 2015 om 20.45 is het weer zo ver en dit keer op eigen bodem in de Amsterdam ArenA!

Voor KNVB verenigingen en teams geldt een speciaal actietarief voor groepen vanaf 15 personen.

Voor €15,- ben je er al bij!!!

Wil je naar deze wedstrijd stuur dan voor 20 maart een mailtje naar m.vanden.beld@kpnplanet.nl.  o.v.v. van naam + elftal + aantal.
(het kan alleen doorgang vinden als er totaal 15 kaarten besteld worden)

arena
01-03-2015 Veelgestelde vragen gebundeld op KNVB.nl

Kan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: www.knvb.nl/faq
21-02-2015 We zijn naarstig op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die de kantine bezetting organiseert, structureert en coördineert

Binnen een voetbalvereniging zijn veel vrijwilligers nodig. Soms voor het realiseren van eenmalige activiteiten, soms om de vereniging letterlijk draaiende te houden. Op dit moment zijn we naarstig op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die de kantine bezetting organiseert, structureert en coördineert. Deze taak betreft de opvolging van Rianne Wilbrink die wegens drukte besloten heeft deze taak volgend seizoen over te dragen. Wij danken haar natuurlijk voor haar inzet! Zie hieronder een beschrijving van de vrijgekomen vacature.

Taken:

- Het coördineren, structureren en enthousiasmeren van het huidige team barmedewerkers.
- Het werven, selecteren en enthousiasmeren van nieuwe barmedewerkers.
- Het trainen van vrijwilligers in bijvoorbeeld gebruik kassa en muziek installaties.
- Het opmaken van een (bar)dienst rooster en afstemmen met betrokkenen.
- Het in overleg met Mariette Hesen plannen van bezetting tijdens toernooien en evenementen.

Competenties:
Het betreft een taak waarbij je nauw samenwerkt met en ondersteunt wordt door vele vrijwilligers in de vereniging en het bestuur. De belangrijkste eigenschappen voor het uitoefenen van deze functie zijn goede communicatieve vaardigheden en de "power" om zaken te organiseren. Daarnaast moet je over een juiste uitstraling en doorzettingsvermogen beschikken om VV Beekbergen echt verder te helpen.

Wilt u meer weten over deze functie en / of de mogelijkheden bespreken, neem dan contact op met Dick Lubberhuizen (dlubberhuizen@princepsmc.com).
17-02-2015 potgrondactie 2015VV Beekbergen zet de viooltjes buiten!

Op zaterdag 7 maart komt de Jeugd van VV Beekbergen langs om potgrond en violen te verkopen.

Vooraf bestellen is mogelijk via potgrondactie@vvbeekbergen.nl. We hopen op net zo een geslaagde actie als vorig jaar en danken alvast iedereen die zijn steentje hieraan bijdraagt en natuurlijk de mensen die onze producten kopen.
14-02-2015 Februari en Maart staan in het teken van de jaarlijkse poker- en darttoernooien.

Het pokertoernooi

pokerOp 28 februari zal de kantine om 20:00 haar deuren openen om ervaren en minder ervaren pokeraars te ontvangen. Mocht je het spel niet kennen, is dat geen probleem. We zullen veel aandacht schenken aan een centrale introductie indien mensen daar behoefte aan hebben.
Opgeven kan via Anne Zandbergen, Tim van den Berg, Joep Bemelmans of Enzo de Boer of door een email te sturen naar info@vvbeekbergen.nl.

dartHet darttoernooi

Het darttoernooi vindt plaats over alle donderdagen in Maart.
Kan je een keer een donderdag niet is dat zeker niet erg en dus geen belemmering om je niet op te geven. Voor beide toernooien geldt dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat opgeven kan via Anne Zandbergen, Tim van den Berg, Joep Bemelmans of Enzo de Boer of door een email te sturen naar info@vvbeekbergen.nl.
31-01-2015 Contractverlenging Jerry Cooke

VV Beekbergen heeft met Jerry Cooke overeenstemming bereikt over contractverlenging. Dat betekent dat de oefenmeester uit Apeldoorn ook komend seizoen hoofdtrainer is van de dorpsvereniging.

Het bestuur is uitermate tevreden over de prestaties van de oefenmeester. Hierbij wordt niet uitsluitend gekeken naar de prima resultaten die voor de winterstop behaald zijn in de derde klasse, maar spelen ook factoren als de sfeer rondom de selectie een belangrijke rol.

Zowel bestuur als Cooke zijn verheugd de samenwerking met minstens nog een seizoen voort te zetten.
29-01-2015 vitesse scoutingdagenVitesse komt scouten bij VV Beekbegen

Wil jij de nieuwe Marco van Ginkel, Davy Pröpper of Kevin Diks worden? Binnenkort start de inschrijving voor de Scoutingdagen. Voetballertjes van zes t/m dertien jaar kunnen zich opgeven voor deze unieke ervaring. Op locatie worden vier tegen vier toernooitjes gespeeld onder begeleiding van trainers van de Vitesse Voetbalschool. Daarnaast zijn er ook scouts aanwezig om jonge talenten te ontdekken!

De middagen starten om 14.00 uur en duren tot 16.30 uur. De kosten bedragen €25,- per deelnemer. De voetballers ontvangen aan het einde van de training een certificaat en een Vitesse bal.

De data zijn al wel bekend
11 maart, SML Arnhem
18 maart DVS 33, Ermelo