klik op een foto voor de teaminformatie

Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen
Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

Het Nieuwsoverzicht

Nieuwsarchief

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

26-08-2015 Zeskamp Beekbergen

Stichting Omnisport Beekbergen organiseert op zaterdag 5 september i.s.m. Darpsfeest Beekbergen een spetterende zeskamp op de Dorpstraat in Beekbergen! Gebruik de flyer om je als team in te schrijven. Daarnaast wijzen we je graag op de Facebook pagina "Zeskamp Beekbergen" waar je de laatste informatie vindt en de foto's na afloop van het evenement.


6kamp2015
19-08-2015 Het Beekbergens Darpsfeest groeit, dit jaar 2 dagen feest!

Het Beekbergens Darpsfeest dat dit jaar plaats vind op 4 en 5 september midden op de Dorpstraat in Beekbergen belooft ook dit jaar weer een ongekend spektakel te worden.
Naast het inmiddels populaire feest dat vrijdag om 18.30 uur begint zal er op zaterdag vanaf 17.00 uur een superzeskamp worden gehouden in samenwerking met en op initiatief van de stichting Omnisport Beekbergen, een samenwerkingsverband van de diverse sportverenigingen die het dorp rijk is.

De organisatie van het Beekbergens Darpsfeest is zelf erg trots op de invulling van de beide dagen.
Op vrijdag zullen na een kort voorprogramma de Dikdakkers het spits afbijten met de Snappie Kidz show, deze show die van 19.00 tot 20.00 uur duurt zal een ongekend kinderfeest worden.
Om 20.00 uur zal het Darpsfeest zijn vervolg hebben en zullen diverse artiesten de bühne betreden,
afgewisseld door de band Men in Music.
De artiesten die u dit jaar kunt verwachten zijn niet de minste, wat dacht u van Arjon Oostrom, bekend van het populaire zomernummer Zakka Zakka. Vinzzent bekend van o.a. het nummer Dromendans. En als knallende afsluiter de koning van de polonaise Ronnie Ruysdael!

Op zaterdag zal de Dorpstraat vanaf 17.00 uur veranderen in een spectaculair zeskamp parcours.
Jong en oud kan zich per team van te voren opgeven (voor 31 augustus) via activiteitenbsv@hotmail.com.
De stichting Omnisport Beekbergen hoopt op net zo veel en net zulke enthousiaste deelnemers als bij de eerste editie in 2014.

Na afloop van de superzeskamp wordt ook deze tweede dag muzikaal afgesloten.
Vanaf 20.00 uur zal het publiek worden opgezweept met de nieuwste hits en de bekendste golden oldies door DJ en entertainer Jurjen Weerts die op zijn beurt om 22.30 uur plaats maakt voor een spetterend einde van de dag door de inmiddels in Beekbergen graag geziene zanger Dennis Wiltink.

Kortom…. Twee dagen feest, waar een klein dorp groot in kan zijn!
12-08-2015 Programma 45+ toernooi seizoen 2015-2016.

Het voorlopige programma van het 45+ toernooi is bekend en we starten op vrijdag 28 augustus bij WWNA.

De volgende spelers hebben zich tot nu toe opgegeven: M.Franke, W.Bouhof, B.J.Aarsten, H.Haouti, H.Calot, D.Lubberhuizen, E.Vakkert, M.Hennekes, P.Dolman, D.v.d.Berg, W.Zandbergen, G.Vergeer, W.Jacobsen,

Mochten er nog meer spelers mee willen doen geef je dan op bij H.Haouti of H.Calot.

Het volledige speelschema ziet er als volgt uit:
•28 augustus WWNA
•18 september Loenermark
•16 oktober ZVV
•20 november Beekbergen ( word verzet)
•15 januari Eerbeekse Boys
•19 februari Albatross
•18 maart Alexandria
•15 april Columbia
•20 mei Orderbos

Tot 28 augustus en ben je verhindert dan tijdig afmelden bij H.Haouti.
28-07-2015 Clubcard VV Beekbergen
 
Vanaf volgend seizoen is het in de kantine van VV Beekbergen mogelijk om te betalen met een echte VV Beekbergen clubcard. De bedoeling is dat de card vanaf 1 september aangevraagd, opgewaardeerd en in de kantine gebruikt kan worden. Gewoon betalen met contant geld blijft mogelijk, maar we hopen dat veel leden (vanaf de D-jeugd) hun toekomstige betalingen willen verrichten met de clubcard.
 
De voordelen van deze kaart zijn voor zowel de vereniging als het lid groot. Zo kan de vereniging werken aan het verminderen van de contante geldstroom, hoeven de vrijwilligers achter de bar minder te rekenen en wordt er een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd op het storten en omwisselen van geld bij de bank. Voor de leden is het grote voordeel dat het betaalgemak wordt vergroot en dat er mogelijkheden zijn om teamkaarten te maken. Een bijkomend voordeel is ook dat men profiteert van een tijdelijke opwaardeerkorting van 5% in de eerste maanden na introductie en een betaalkorting van 5% op alle aankopen.
 
De uitgifte van de clubcards gebeurt als alles voorspoedig verloopt vanaf 1 september. Middels de formulieren achter de bar kunnen clubcards aangevraagd worden. Na de registratie achter de bar kan men de kaart online activeren en een account aanmaken via een link op de site. Nadat dit gelukt, is kan men de kaart opwaarderen en gebruiken.
 
Op de site zullen we op een aparte pagina meer informatie over dit systeem verstrekken. Ook zal hierin een FAQ (lijst met veel gestelde vragen en antwoorden) opgenomen worden. Daarnaast zal er ook een centraal aanspreekpunt komen voor vragen of ideeën omtrent dit systeem.
 
Vanuit de vereniging gaan we er vanuit dat dit betaalsysteem een groot succes gaat worden, zodat we er echt de voordelen van kunnen benutten. We bedanken de leden alvast voor hun medewerking aan de introductie van deze kaart.
10-07-2015 Dameselftal

Na de eerste training van ons nieuw te vormen dames elftal hebben we via diverse kanalen veel positieve reacties gehoord.
We hebben een redelijke groep dames (ongeveer 15) welke aangegeven hebben een proeftraining te willen volgen en spelen in competitieverband in overweging hebben.

Helaas is het door de vakantieperiode niet wenselijk op zeer korte termijn een nieuwe training te organiseren, maar hebben we deze gepland voor donderdag 20 augustus.

Hierbij zijn naast de dames die al interesse getoond hebben ook andere geinteresseerde dames welkom.
Als je de 20e augustus om 19:30 wilt meetrainen, blok deze datum dan direct in je agenda en stuur ter aanmelding een mail naar info@vvbeekbergen.nl

We kijken er naar uit om het dameselftal tot een groot succes te maken!
09-07-2015 Nieuws van het Dolman Bredewoldtoernooi

De inschrijving van het Dolman Bredewoldtoernooi is dit jaar weer een enorm succes!!

Er hebben zich maar liefst 79 teams ingeschreven voor het toernooi op 29 augustus 2015.

De organisatie gaat nu eerst even met vakantie en daarna wordt de indelingen van het wedstrijdschema uitgewerkt.

De wedstrijdschema’s zullen in de week van 10 augustus naar iedereen worden verstuurd.

Met 79 teams wordt het wordt het een drukke maar vooral een gezellig dag, hierbij zijn de vrijwilligers niet weg te denken en dus van GROOT belang!

Ben je nog niet gevraagd en wil je graag helpen op zaterdag 29 augustus, meld je dan aan bij Danny van Engeland op 06-22938765.

De toernooiorganisatie van het Dolman Bredewold.

Klik hier voor de poulindeling
11-05-2014 2bike4alzheimer

2bike4alzheimerIn de nacht van 19 op 20 september as. fungeert VV Beekbergen als stempelplaats voor de "2bike4alzheimer" .
Deze wedstrijd duurt 24 uur en onze stempelplaats is open van 01.00 uur tot 05.00 uur. Wij moeten 5 personen leveren die hand en spandiensten gaan doen. Verdere info volgt nog. In de nieuwsbrief vind je nog wat algemene informatie. Contactpersonen bij VVB zijn Rob de Vries en Jan Denekamp.

copyright V.V. Beekbergen

Webdesign Beekbergen