klik op een foto voor de teaminformatie

Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen
Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

19-04-2015 Uitnodiging Voetbaltweedaagse

Ook dit jaar organiseren we weer de Voetbaltweedaagse van vv Beekbergen en wel op 12 en 13 juni .

De jeugdleden van de mini-F t/m de C-jeugd kunnen aan dit leuke evenement meedoen. Het enige wat je hoeft
te doen is het formulier in te vullen en dit samen met het inschrijfgeld zo snel mogelijk afgeven aan één van de organisatoren.

Jij komt toch ook !!!!
17-04-2015 De Vitessedag van woensdagmiddag 15 april bij VV Beekbergen

In totaal mochten wij 82 kinderen ontvangen op de Vitesse dag bij vv Beekbergen. De kinderen hebben genoten van deze geweldige dag. De weeromstandigheden waren helemaal top, veel zon en ieder heeft kunnen laten zien wat hij of zij in haar mars had , maar het allerbelangrijkste van deze dag was dat de kinderen een genoten hebben.

Vitesse had voor iedereen deelnemer een mooie Vitesse bal en vv Beekbergen had voor iedere deelnemer een eetbordje met het vv Beekbergen logo erop gesponsord door onze lokale AH ondernemer John Westerink.

Zonder de vrijwilligers was het niet mogelijk geweest om van deze dag een succes te maken, namens het jeugdbestuur "Hartelijk Dank"

vitessedag vitessedag
04-04-2015 Paaseieren zoeken

De mini pups en de F elftallen mochten paaseieren zoeken tijdens de training, voor ieder kind was er een chocolade paashaasje en een glaasje ranja maar Gino Punt ( zilveren ei) en Marnick Tromp ( gouden ei) hadden een extra prijs.

line-up F1

22-03-2015 Bredewold – Dolman toernooi 2015.

De toernooi commissie jeugd wil alle jeugdspelers van vv Beekbergen alvast informeren dat het Bredewold – Dolman word gehouden op zaterdag 29 augustus 2015.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen al gestart en zijn inmiddels alle verenigingen aangeschreven.

Zodra er meer bekend is zullen wij jullie tijdig informeren.

Toernooicommissie Jeugd.
07-03-2015  Jeugdkamp 2015

Op 27/28 juni staat voor de jeugd (tussen 6 en 13 jaar) een spannend jeugdkamp op het programma. Onderstaande poster betreft de vooraankondiging en nadere informatie volgt.
Nu al vragen? Mail naar jeugdkampbeekbergen@hotmail.com.

jeugdkamp
01-03-2015 Veelgestelde vragen gebundeld op KNVB.nl

Kan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: www.knvb.nl/faq
21-02-2015 We zijn naarstig op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die de kantine bezetting organiseert, structureert en coördineert

Binnen een voetbalvereniging zijn veel vrijwilligers nodig. Soms voor het realiseren van eenmalige activiteiten, soms om de vereniging letterlijk draaiende te houden. Op dit moment zijn we naarstig op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die de kantine bezetting organiseert, structureert en coördineert. Deze taak betreft de opvolging van Rianne Wilbrink die wegens drukte besloten heeft deze taak volgend seizoen over te dragen. Wij danken haar natuurlijk voor haar inzet! Zie hieronder een beschrijving van de vrijgekomen vacature.

Taken:

- Het coördineren, structureren en enthousiasmeren van het huidige team barmedewerkers.
- Het werven, selecteren en enthousiasmeren van nieuwe barmedewerkers.
- Het trainen van vrijwilligers in bijvoorbeeld gebruik kassa en muziek installaties.
- Het opmaken van een (bar)dienst rooster en afstemmen met betrokkenen.
- Het in overleg met Mariette Hesen plannen van bezetting tijdens toernooien en evenementen.

Competenties:
Het betreft een taak waarbij je nauw samenwerkt met en ondersteunt wordt door vele vrijwilligers in de vereniging en het bestuur. De belangrijkste eigenschappen voor het uitoefenen van deze functie zijn goede communicatieve vaardigheden en de "power" om zaken te organiseren. Daarnaast moet je over een juiste uitstraling en doorzettingsvermogen beschikken om VV Beekbergen echt verder te helpen.

Wilt u meer weten over deze functie en / of de mogelijkheden bespreken, neem dan contact op met Dick Lubberhuizen (dlubberhuizen@princepsmc.com).