businesssponsors

ALGEMEEN

KNVB programma en uitslagen widget

"Zwarte Broek

Interessante links

Jubilarissen

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

22-08-2014

Op zaterdagmiddag 30 augustus organiseren de 3 sportverenigingen gezamenlijk een tweetal activiteiten in het kader van het oprichten van een overkoepelende omnisportstichting.

Van 13.00 tot 15.00 uur is er een “Open Dag”, op elk van de drie locaties zijn een tweetal sport/spelactiviteiten waaraan bezoekers kunnen meedoen.

Zowel in de hal bij de volleybal en op de tennis en voetbalvelden kan kennisgemaakt worden met de betreffende sport.

Vanaf 15.30 start de Dorpszeskamp. Hiervoor kunnen teams zich nog steeds opgeven. Een team bestaat uit minimaal 6 personen.

Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon, hiervoor krijgt elke deelnemer 2 consumpties. Voor jeugd tot 12 jaar is een aparte competitie.

Er is een DJ, de Heksenketel verzorgt de drankjes en Lierderholt de warme hap.

Dus vorm met je buren, vrienden, familie een team en meld je aan voor de zeskamp!

Hieronder staat het inschrijfformulier.

We hopen op veel aanmeldingen en een drukbezochte, sportieve en gezellige zaterdagmiddag!

Tot dan!
VV Beekbergen
TV Beekbergen
BSV Beekbergen.

14-08-2014 Vrijwilligersavond V.V. Beekbergen

Vorig jaar is de vrijwilligersavond door omstandigheden niet doorgegaan. Redelijk snel daarna hebben we gecommuniceerd dat deze ingehaald zou worden in oktober 2014 (17 oktober). Inmiddels hebben alle vrijwilligers van dit jaar en vorig jaar, waarvan het mail adres bij ons bekend is, een email met de geupdate uitnodiging onvangen.

Als bestuur begrijpen we dat we niet iedereen via de email zullen bereiken en daarom doen we ook een beroep op jullie om dit vooral ook met je mede-vrijwilligers te delen. Daarnaast zal op de site en facebook, maar ook in de kantine de nodige aandacht geschonken worden aan deze feestavond. We hopen immers op een geweldige opkomst en hebben er op deze manier vertrouwen in dat dat gaat lukken.

Nogmaals, we hopen op jullie komst en vergeet niet: Zegt het voort!

Klik hier voor de uitnodiging

09-08-2014 De gerenoveerde kantine

Tijdens de eerste wedstrijden van het Jan Burghout toernooi is de gerenoveerde kantine officieel in gebruik genomen. Er is enorm veel werk verzet. Zo is onder andere alles voorzien van een nieuwe laag verf, is de bar gerenoveerd, zijn alle installaties opnieuw aangesloten en is de verlichting aangepakt. Het resultaat is iets om trots op te zijn. De foto's spreken wat dat betreft voor zich, alsmede de reacties van zowel bezoekers als onze eigen leden.

Mocht u het nog niet met eigen ogen gezien hebben, kom dan zeker binnenkort een keer kijken. Zo bent u bijvoorbeeld al van harte uitgenodigd aanstaande zondag bij de wedstrijden van het Jan Burghout toernooi. Deze starten om 13:30, maar om zeker te zijn dat u niets mist van de wedstrijd en de gerenoveerde kantine te bewonderen, is het aan te bevelen een kwartiertje eerder te komen.

08-08-2014 Jong Oranje in Adelaarshorst

Bestel kaarten voor maar 5 euro per stuk!!!
Jong Oranje - Georgië

Donderdag 4 september, 18.30 uur
Stadion De Adelaarshorst te Deventer

Jong Oranje speelt in september de laatste twee groepswedstrijden van de EK-kwalificatiereeks. De eerste wedstrijd op donderdag 4 september tegen Georgië, wordt gespeeld in stadion De Adelaarshorst te Deventer.
De talenten van Jong Oranje staan op dit moment eerste in kwalificatiegroep 3, met 16 punten uit zes duels. Op de tweede plaats volgt Jong Slowakije met 13 punten. De nummer één van de poule plaatst zich zeker voor de beslissende play-offs die in oktober worden gespeeld. Het Europees Kampioenschap vindt volgend jaar plaats in Tsjechië.

De wedstrijd op 4 september betekent tevens het debuut voor coach Adrie Koster. Koster is per 1 juli aangesteld als bondscoach van Jong Oranje. Hij volgt hiermee Albert Stuivenberg op, die aan de slag gaat als assistent-coach van Louis van Gaal bij Manchester United.

Kaartverkoop:
Jong Oranje - Georgië
Donderdag 4 september, 18.30 uur
Stadion De Adelaarshorst te Deventer

Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5.00 per kaartje
Wil je hier naar toe mail of whats-app annemieke van den Beld
m.vanden.beld@kpnplanet.nl of 06-51076401

Het kan alleen doorgang vinden als er meer dan 10 kaarten besteld worden (door de hele vereniging)
Tot uiterlijk zaterdag 24 augustus kunnen er kaarten besteld worden

30-07-2014 Voetbalactiviteiten alweer gestart

Terwijl velen van ons op vakantie zijn of nog op vakantie moeten gaan, begint de voetbalvereniging weer tot leven te komen.

Dinsdagavond 29 juli is het eerste elftal weer begonnen met trainen. Onder de nieuwe trainer Jerry Cooke bereid he...t elftal zich voor op het Jan Burghout toernooi dat woensdag 6 augustus weer van start gaat.

Aanstaande zaterdag begint het elftal van Wiljo Jochems weer te trainen (Zaterdag 2) en een dag later zal Zondag 2 weer op het trainingsveld verschijnen.

U bent natuurlijk van harte uitgenodigd een keer te komen

Webdesign Beekbergen