klik op een foto voor de teaminformatie

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

22-10-2014 Mijn neef is een trainingsjasje kwijt geraakt op een avond van zijn training.

Het betreft een Ajax jas maat 164. Er staat op een label in de jas een "S" met pen geschreven. Er is al verschillende keren in de bak met gevonden voorwerpen gezocht, helaas zonder resultaat. Hopelijk hebben jullie nog een oplossing voor mij ( het is nl een verjaardagscadeau geweest).
Mijn neef voetbalt in de C1

Dank alvast voor uw moeite.

Met vriendelijke groet,
Een zeer betrokken tante
Ilse de Boer (i.deboer2@chello.nl)
21-10-2014 Jubilarissen 2015

Zoals aangekondigd zullen de jubilarissen tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet worden. Niets is leuker dan dat er een persoonlijk verhaal verteld kan worden met input van mensen die dicht bij de jubilarissen staan. Inmiddels zijn op de jubilarissenpagina enkele voorbeelden toegevoegd. De informatie in deze stukjes tekst zullen we meenemen in de toespraak. Als je liever geen stukje tekst voor de website schrijft maar wel input wilt leveren voor de persoonlijke toespraak aarzel dan niet ons te mailen via info@vvbeekbergen.nl.
Alvast bedankt en veel leesplezier.

Naam Jubileum
Tinus van de Bosch 60 jaar
Ben van Enk 60 jaar
J.H. Janssen 50 jaar
Johan Beltman 40 jaar
Siewert van Twillert 40 jaar
G.A. van Beek 25 jaar
Ronny Reinders 25 jaar
John Meijerink 25 jaar
Robert de Zeeuw 25 jaar
Dirk van den Berg 25 jaar
13-10-2014 Foto's van de jeugdteams, zonder de leiders en trainers.

Beste ouders jeugdleden,

Begin van het seizoen zijn er foto’s gemaakt van de nieuwe teams.
In het jeugdhonk hangen foto’s zonder trainers en leiders en op de site staan de team foto’s met trainer(s) of leider(s).

(Een aantal weken zullen alle foto’s met en zonder op de site staan voor de nabestelling.)
Dit jaar is de mogelijkheid om deze foto’s na te bestellen.
De foto’s worden glossy afgedrukt in het volgende formaat

13x19 kosten € 2.50
20x30 kosten € 5.00

Doe een mail naar M.vanden.Beld@kpnplanet.nl onder vermelding van:
· Naam + achternaam speler
· Team
· Nummer foto
· En het gewenste formaat.

U kunt tot uiterlijk 29 oktober bestellen de uitlevering zal dan plaatsvinden vanaf 1 november
Voor vragen kunt u contact op nemen met Annemieke vd Beld

07-10-2014 Schema Pupil van de week 2014/2015

VV Beekbergen Pupil van de Week
30-09-2014 Friday Night Fever 2014

7 november 2014
Kaarten voor Friday Night Fever te koop bij de leden van Ons-Koor.nl. Tot vrijdag 7 november!

De organisatie: Irma, Pauline, Ria en Helen

Friday Night Fever 2014
29-09-2014 Noodoproep Coordinator MiniPups :

Bij de jeugdafdeling zijn we dringend op zoek naar een coördinator / trainer voor de mini-pups.
Deze coördinator zal op woensdagmiddag de mini-pups trainen en zal ondersteund worden door jonge startende trainers.
Daarnaast doen de mini-pups ook mee aan een interne competitie op zaterdagmorgen in de regio Apeldoorn
Zonder deze coördinator kunnen we als VV Beekbergen niet starten met de trainingen en dat is een zware teleurstelling voor kinderen en ouders.
Dus help ons om onze jongste telgen te trainen. Meld je z.s.m. bij ons aan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdelingscoordinator van de F Judith Tromp of met TC Jeugd Henk Calot.
04-09-2014 FC Utrecht en PSV zoeken voetbaltalent uit Gelderland‏

Op woensdag 22 en vrijdag 24 oktober 2014, in de herfstvakantie, organiseert SportsGen sportmarketing de Jonger Oranje Talentendagen met medewerking van FC Utrecht en PSV respectievelijk bij USV Hercules in Utrecht en vv Acht in Eindhoven. Een leuk evenement waarbij uw (pupillen)leden een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier kunnen beleven.

De Jonger Oranje Talentendagen worden georganiseerd voor jongens en meisjes geboren tussen 2003 en 2009. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag draait het om lekker voetballen, beter worden, plezier hebben en nieuwe vriendjes maken. De talentjes spelen de gehele dag een 4 tegen 4 toernooi onder het oog van profscouts, waarbij alle deelnemers kans maken om hun droom te verwezenlijken: een stage bij FC Utrecht/PSV en/of een plek in Jonger Oranje.

Lees voor meer informatie deze brief