klik op een foto voor de teaminformatie

Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen
Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

Het Nieuwsoverzicht

Nieuwsarchief

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

29-03-2015 Neem jouw grootste fan mee naar Vitesse

Zaterdag 4 april speelt vitesse tegen FC Groningen om 18.30. Voor deze wedstrijd nodigt Vitesse ouders/opa's/oma's om samen met (klein)kinderen voor een speciaal actietarief de wedstrijd te bezoeken. Voor maar 35 euro zijn jullie er samen bij.

Het arrangement bestaat uit:

2 kaarten voor de oost-tribune
2 fansjaals
1 parkeerkaart (twv 10 euro)

Bestellen kun je via www.vitesse.nl/vaderzoon

line-up F1


22-03-2015 Line up Beekbergen F1 - ‏ 21 maart bij Go Ahead Eagles - Vitesse

Wat een onvergetelijke avond was dit voor de spelers van Vitesse, ze werden aan de hand van spelertjes van Beekbergen naar het veld begeleid, voor de line up samen met de tegenstander Go Ahead Eagles. De meeste spelers waren zo zenuwachtig dat ze heel stil waren en niet met de toppers uit Beekbergen durfde te praten. Een enkeling kon zijn zenuwen onderdrukken en zocht toch contact, ze vonden dat de mannen uit Beekbergen in een mooie pakkies liepen ;-)

We waren uitgenodigd door Vitesse om samen met de Vitesse spelers het veld op te lopen in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Wat gaaf, wouw ,te gek, komen we nu op Fox, spannend!!! Er gingen bij de spelertjes van Beekbergen allerlei gedachtes door de koppies heen. Misschien mag ik wel met Traoré, Pröper, of Kashia het veld op, wat cool!

Het was 17.30 uur en we melden ons bij de ingang van de fanshop aan de Vetkampstraat. Hier worden de jongens opgehaald door een aardige dame van Vitesse, zij verrast de begeleiding door de jongens allemaal alleen mee te nemen. Daar staan we dan helemaal alleen, 11 stoere begeleiders met allemaal een camera op zak. Over een uur begint de wedstrijd pas, wat moeten de begeleiders nu toch doen ;-)
18.15 uur: komen de spelertjes van Beekbergen gehuld in een Vitesse tenue uit de catacombe om een gedeelte van de warming up van Vitesse te bekijken. Daarna gaan ze snel weer naar binnen om zich klaar te maken voor het grote moment. Oppeppent geschreeuw klinkt uit de kleedkamer van Vitesse, daar komen ze aan. In de catacombe staan de spelertjes van Beekbergen klaar om aan de hand van de spelers van Vitesse het veld in het stadion de Adelaarshorst te betreden. Een vol stadion met juichend publiek, rookbommen en sfeer linten, dit is echt te gek! Daar staan ze dan op lijn met achter hun een top speler van Vitesse. De spelers van Vitesse en Go Ahead Eagles wensen elkaar een sportieve wedstrijd toe. Dat is het moment dat de spelertjes van Beekbergen weer het veld moeten verlaten, jammer het was net zo fijn om daar te staan. Dit smaakt naar meer, afgelopen nacht hebben de spelertjes al flink gedroomd hoe het straks zou zijn als ze weer in de line up meedoen en zelf een spelertje voor zich hebben staan, geweldig!

De wedstrijd was niet van een hoog niveau, Vitesse was beter en hebben dan ook terecht gewonnen met 0-2.

Maar wij hebben een fantastische avond gehad!!

line-up F1 line-up F1 line-up F1


22-03-2015 Bredewold – Dolman toernooi 2015.

De toernooi commissie jeugd wil alle jeugdspelers van vv Beekbergen alvast informeren dat het Bredewold – Dolman word gehouden op zaterdag 29 augustus 2015.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen al gestart en zijn inmiddels alle verenigingen aangeschreven.

Zodra er meer bekend is zullen wij jullie tijdig informeren.

Toernooicommissie Jeugd.
18-03-2015 Geslaagden BOS scheidsrechter cursus

BOS scheidsrechter cursus

Op 16 maart 2015 zijn Liam Engel, Mika van Raam en Stijn van Gerrevink geslaagd voor de BOS scheidsrechter cursus.
 
17-03-2015 Onderzoek kleedkamerdiefstallen WSV‏

Het Team Apeldoorn van de Politie Oost-Nederland onderzoek momenteel diefstallen uit de kleedkamers van WSV Apeldoorn.
Van deze diefstallen zijn ook spelers van onze vereniging het slachtoffer geworden.
De politie wil nu graag in contact komen met de eigenaar van een gele gewatteerde jas van het merk Jack & Jones.
Mocht je de eigenaar van deze jas zijn of weten wie de eigenaar van deze jas is, dan verzoek ik dit te melden op volgend emailadres: rcdevries@upcmail.nl.
16-03-2015 vitesseVitesse komt scouten bij VV Beekbegen

Wil jij de nieuwe Marco van Ginkel, Davy Pröpper of Kevin Diks worden? Binnenkort start de inschrijving voor de Scoutingdagen. Voetballertjes van zes t/m dertien jaar kunnen zich opgeven voor deze unieke ervaring. Op locatie worden vier tegen vier toernooitjes gespeeld onder begeleiding van trainers van de Vitesse Voetbalschool. Daarnaast zijn er ook scouts aanwezig om jonge talenten te ontdekken!

De middagen starten om 14.00 uur en duren tot 16.30 uur. De kosten bedragen €25,- per deelnemer. De voetballers ontvangen aan het einde van de training een certificaat en een Vitesse bal.

De data zijn bekend
18 maart DVS 33, Ermelo
25 maart DVV, Duiven
01 april DTS 35, Ede
08 april Roda’46, Leusden
15 april vv Beekbergen
22 april Spero, Elst
06 mei DOVO, Veenendaal
13 mei ESA, Arnhem

Kijk op: Vitesse Scoutingdagen
12-03-2015 Woensdag 1 april Paaseieren zoeken voor de Minipups en de F-teams

paaseieren 2015
07-03-2015  Jeugdkamp 2015

Op 27/28 juni staat voor de jeugd (tussen 6 en 13 jaar) een spannend jeugdkamp op het programma. Onderstaande poster betreft de vooraankondiging en nadere informatie volgt.
Nu al vragen? Mail naar jeugdkampbeekbergen@hotmail.com.

jeugdkamp 
01-03-2015 Veelgestelde vragen gebundeld op KNVB.nl

Kan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: www.knvb.nl/faq
21-02-2015 We zijn naarstig op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die de kantine bezetting organiseert, structureert en coördineert

Binnen een voetbalvereniging zijn veel vrijwilligers nodig. Soms voor het realiseren van eenmalige activiteiten, soms om de vereniging letterlijk draaiende te houden. Op dit moment zijn we naarstig op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die de kantine bezetting organiseert, structureert en coördineert. Deze taak betreft de opvolging van Rianne Wilbrink die wegens drukte besloten heeft deze taak volgend seizoen over te dragen. Wij danken haar natuurlijk voor haar inzet! Zie hieronder een beschrijving van de vrijgekomen vacature.

Taken:

- Het coördineren, structureren en enthousiasmeren van het huidige team barmedewerkers.
- Het werven, selecteren en enthousiasmeren van nieuwe barmedewerkers.
- Het trainen van vrijwilligers in bijvoorbeeld gebruik kassa en muziek installaties.
- Het opmaken van een (bar)dienst rooster en afstemmen met betrokkenen.
- Het in overleg met Mariette Hesen plannen van bezetting tijdens toernooien en evenementen.

Competenties:
Het betreft een taak waarbij je nauw samenwerkt met en ondersteunt wordt door vele vrijwilligers in de vereniging en het bestuur. De belangrijkste eigenschappen voor het uitoefenen van deze functie zijn goede communicatieve vaardigheden en de "power" om zaken te organiseren. Daarnaast moet je over een juiste uitstraling en doorzettingsvermogen beschikken om VV Beekbergen echt verder te helpen.

Wilt u meer weten over deze functie en / of de mogelijkheden bespreken, neem dan contact op met Dick Lubberhuizen (dlubberhuizen@princepsmc.com).

copyright V.V. Beekbergen

Webdesign Beekbergen