Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

Programma en uitslagen
Interessante links
Jubilarissen

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

10-02-2016 Oefenwedstrijd Vitesse O12 tegen Beekbergen C/D verplaatst

De oefenwedstrijd van Beekbergen C-D combinatie tegen Vitesse O12 is verplaatst. Deze wedstrijd stond gepland op maandag 15 Februari.

Deze wedstrijd is nu verplaatst naar maandag 29 februari.
Aanvang van de wedstrijd is om 18.30 uur.
09-02-2015 Vitesse Scoutingdagen

05-02-2015 Rouwadvertentie Hans Punt

27-01-2016 Oefenwedstrijd Vitesse O12 tegen Beekbergen C/D combinatie.

Door de prettige samenwerking van vv Beekbergen en Vitesse zijn we voor een oefenwedstrijd benadert.

Op maandag 15 februari zal Vitesse O12 in Beekbergen komen oefenen tegen een combinatie elftal van Beekbergen C/D elftal.

De spelers van vv Beekbergen zullen binnenkort worden uitgenodigd door hun trainer.

Aanvang van de wedstrijd is om 18.30 uur.
22-01-2016 Meetrainen met andere teams

De winterstop is weer bijna voorbij en dat betekent dat er weer getraind gaat worden. Vooruitkijkend naar het volgend seizoen willen we weer gaan beginnen met spelers te laten meetrainen met andere teams, voornamelijk in een hogere leeftijdscategorie.

Uitgangspunten hierbij zijn:

• spelers mogen na de winterstop meetrainen met een hoger team, het moet niet;
  • in beginsel tweedejaars spelers mee laten trainen met een hoger leeftijdsteam, uitzonderingen daar gelaten;
  • meetrainen met de eerste training van de week (maandag/dinsdag), zodat de tweede training (woensdag/donderdag)met het eigen team kan zijn;
  • spelers die 1 x per week trainen kunnen dan wennen aan 2 x per week trainen;
  • dit is niet eenmalig, maar zal tot einde seizoen zijn;
  • de trainers geven aan welke spelers hiervoor in aanmerking komen en bespreken dit met de ouders en spelers en leggen daarbij duidelijk uit waarom een speler mag meetrainen;
  • het is niet vanzelfsprekend dat de spelers die met een hoger leeftijdsteam meetrainen ook het volgende seizoen in dat hogere team ingedeeld worden;
  • dat spelers, door met een hoger leeftijdsteam mee te laten trainen, leren voetballen onder hogere weerstand. Zij worden daar beter van en daardoor zal de kwaliteit van het voetbal ook beter worden.

TC Jeugd

05-11-2015 Vacature Sponsorcommissie VV Beekbergen

VV Beekbergen is een voetbalvereniging waar zo’n vijfhonderd voetballers actief zijn. Daarnaast kennen wij honderden ouders en grootouders die door de band met onze spelers verbonden zijn aan de vereniging. Met de toekomst van de leden zit het ook wel goed; Het grootste deel van de leden is jeugdlid.

VV Beekbergen wil al zijn spelers, selectie en niet-selectie, een goede opleiding geven met gekwalificeerde trainers en goede faciliteiten. Echter vragen al deze zaken een gezonde financiële basis, waarbij contributie niet de enige inkomstenbron kan zijn.

Sponsoring is een manier voor VV Beekbergen om de contributiebedragen op een acceptabel niveau te houden, zodat onze vereniging voor iedereen toegankelijk is, ongeacht de financiële situatie of afkomst. Het gebruik maken van de mogelijkheden voor sponsoring, stelt ons in staat om faciliteiten te bieden aan onze spelers en leden die anders niet mogelijk zijn. De sponsoren zijn daarom enorm belangrijk voor onze vereniging.

VV Beekbergen biedt daarom een breed portfolio aan mogelijkheden aan bedrijven en instellingen om hun naamsbekendheid te vergroten. Voorbeelden hiervan zijn sponsoring van borden langs het hoofdveld, advertenties in ons clubmagazine of een schermreclame in ons clubhuis.

Om VV Beekbergen en onze sponsoren maximaal te blijven ondersteunen, zijn we nu op zoek naar versterking van onze sponsorcommissie. We kunnen zeker 1 a 2 personen gebruiken.

Draagt u onze club en/of onze jeugdafdeling een warm hart toe dan zijn wij op zoek naar u. Met slechts een aantal uren in de maand kunt u al van grote waarde zijn.

Voelt u zich aangesproken of heeft u nog vragen bel ons:
Henk Boeve: 06-53144446
Andre Driessen: 06-51210668