klik op een foto voor de teaminformatie

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

29-01-2015 vitesse scoutingdagenVitesse komt scouten bij VV Beekbegen

Wil jij de nieuwe Marco van Ginkel, Davy Pröpper of Kevin Diks worden? Binnenkort start de inschrijving voor de Scoutingdagen. Voetballertjes van zes t/m dertien jaar kunnen zich opgeven voor deze unieke ervaring. Op locatie worden vier tegen vier toernooitjes gespeeld onder begeleiding van trainers van de Vitesse Voetbalschool. Daarnaast zijn er ook scouts aanwezig om jonge talenten te ontdekken!

De middagen starten om 14.00 uur en duren tot 16.30 uur. De kosten bedragen €25,- per deelnemer. De voetballers ontvangen aan het einde van de training een certificaat en een Vitesse bal.

De data zijn al wel bekend
11 maart, SML Arnhem
18 maart DVS 33, Ermelo
25 maart DVV, Duiven
vitesse scoutingdagen01 april DTS 35, Ede
08 april Roda’46, Leusden
15 april vv Beekbergen
22 april Spero, Elst
06 mei DOVO, Veenendaal
13 mei ESA, Arnhem

Kijk op: Vitesse Scoutingdagen
20-01-2015
Aquasoccer zaterdag 17 januari 2015.

Afgelopen zaterdag hebben 45 pupillen van de V.V. Beekbergen, onder begeleiding van 8 ouders / leiders / coaches, meegedaan aan het Aquasoccer.
Dit evenement wordt georganiseerd bij Zwembad Malkander en was wederom een succes.
Deze keer mochten de pupillen zelfs voetballen in het wedstrijdbad. Daarvan was de bodem naar boven gebracht.
Doordat het in het wedstrijdbad was konden ouders/belangstellenden achter het glas meekijken.

Het was weer een super evenement!

Vrijdagavond 30 januari 2015 gaan de junioren deelnemen.

Voor wie van de junioren zicht nog niet heeft opgegeven: dit kan nog via je leider.

aquasoccer aquasoccer
aquasoccer

14-01-2015 talentendagJonger Oranje, De droom van iedere voetballer!

De Graafschap zoekt voetbaltalent in de Achterhoek

Woensdag 18 februari a.s., in de voorjaarsvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van De Graafschap tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de Achterhoek. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van v.v. Doetinchem.

Lekker voetballen, voetbaltalent ontwikkelen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2003 en 2009 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij v.v. Doetinchem.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans hun droom te verwezenlijken: een stage bij De Graafschap en/of een plek in het Jonger Oranje team.

De scouts van De Graafschap selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie teams van de Achterhoek in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje is het talententeam dat aan het einde van het voetbalseizoen meespeelt in de Jonger Oranje Cup tegen binnen- en buitenlandse profclubs. De ultieme kans om gescout te worden!

De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 50 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.

Dit seizoen (2014-2015) zijn er in totaal 16 Jonger Oranje Talentendagen door heel Nederland m.m.v. 10 profclubs: De Graafschap, PSV, AZ Alkmaar, FC Utrecht, NEC/FC Oss, Sparta Rotterdam, Vitesse, sc Heerenveen, VVV-Venlo en FC Volendam.

Informatie en inschrijven via www.jongeroranje.nl .
24-12-2014

Aanpassing contributies

Teruglopende subsidies en kantine inkomsten maar ook noodzakelijke verbouwingen trekken een zware wissel op de financiële situatie van onze vereniging. Het afgelopen seizoen moest daardoor zelfs met een verlies worden afgesloten. Om een gezonde toekomst voor onze vereniging te waarborgen heeft het bestuur in de algemene ledenvergadering van 24 november een voorstel tot het verhogen van de contributies gedaan. Dit voorstel is, met aanpassingen door de algemene ledenvergadering, geaccepteerd waardoor de nieuwe contributiebedragen m.i.v. 1 januari als volgt zijn:

Inbegrepen in bovenstaande bedragen zijn de vergoedingen voor het kledingpakket.

Eind Januari zal de eerste inning van de contributie met de nieuwe bedragen plaatsvinden.

Leden die zelf zorgdragen voor het overboeken van de contributie verzoeken wij bovengenoemde aanpassing bij het overboeken mee te nemen.