Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

Programma en uitslagen
Interessante links
Jubilarissen

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

05-05-2016 BEEKBERGEN D1 EN C1 GAAN INTERNATIONAAL!

Vandaag (donderdag 5 mei) vertrekken de spelers van de D1 en C1 richting Mönchengladbach in Duitsland om daar een toernooi te spelen en vooral te genieten van een heerlijk weekend. Hiervoor moeten ze natuurlijk wel strak in pak lopen en daarvoor hebben ze op 4 mei een shirt gekregen dat mede mogelijk is gemaakt door de sponsors: 100%voetbal, BCK, EM kapsalon, Herbe.nl, Smipe, Vrolijke momenten en Swoop.
Ook zullen de ouders, die het toernooi ook tot stand hebben gebracht, gezellig mee gaan.

05-05-2016 JEUGDTRAINERS GEZOCHT: Voor seizoen 2016/2017 zijn wij op zoek naar trainers voor de A1, B1, C2 en C3

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2016/2017 zijn inmiddels weer in volle gang. De Jeugdcommissie en TC Jeugd zijn samen met alle trainers al weer bezig met de indelingen voor volgend seizoen. Hierbij wordt niet over één nacht ijs gegaan en getracht wordt om alle jeugdspelers een goede plek te geven binnen een team. Dit betekent dat er veel overleg is met alle betrokkenen.

Zoals het er nu naar uitziet zullen wij het nieuwe seizoen starten met mini-pups, 3 F-teams, 3 E-teams, 3 D-elftallen, 3 C-elftallen, 2 B-elftallen en 1 A-elftal. Wij zijn blij dat we volgend seizoen weer zoveel teams kunnen vormen. Het betekent echter wel dat voor al deze teams ook trainers en leiders gevonden dienen te worden. Tot op heden hebben wij voor de meeste teams trainers gevonden, maar er zijn nog een aantal vacatures.

Volgend seizoen zijn wij van plan om de E en F teams 1 dag in de week circuit training te geven. De bedoeling is, dat er in een roulatiesysteem training wordt gegeven aan al deze teams tegelijk. Voor de E en F teams zijn er al trainers benaderd en bereid gevonden om volgend seizoen te trainen. Voor de circuittraining zijn wij nog wel op zoek naar een trainer die de circuittraining wil coördineren. Het is hierbij de bedoeling dat deze coördinator de oefenstof deelt met de trainers, zorgt dat de veldjes worden uitgezet en toeziet dat de oefeningen juist worden uitgevoerd.

Daarnaast zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar trainers voor de volgende elftallen: A1, B1, C2 en C3. Voor de A1 en B1 zoeken wij enthousiaste trainers met trainerservaring, eventueel in bezit van trainerspapieren (TC3) of bereid zijn deze te willen behalen.

Indien u geïnteresseerd bent om coördinator bij de circuittraining te worden, of als u volgend seizoen de A1, B1, C2 of C3 wilt trainen, neem dan contact op met Frits Schreijner, TC Jeugd VV Beekbergen, via frits.vvb@gmail.com

TC Jeugd

03-05-2016 Worden onze jongens van VV Beekbergen F1 a.s. zaterdag (7 mei) KAMPIOEN??

03-05-2016 Dames elftal op zoek naar versterking‏

30-04-2016 Een mooi voorbeeld van hoe verbonden oud-leden van VV Beekbergen met VV Beekbergen blijven

Een paar weken geleden lag ons gewaardeerd lid Arie Dolman in het ziekenhuis. Dit is via onze site kenbaar gemaakt en dat is niet onopgemerkt gebleven. Hij ontving toen bijgaande brief van Rene Kruijff. Bij onze oudere leden zeker nog bekend als een zeer goede oud-voetballer van VV Beekbergen. Arie vroeg ons deze brief te plaatsen omdat het een mooi voorbeeld is hoe verbonden oud-leden van VV Beekbergen blijven. Enerzijds bij onze vereniging en anderzijds bij de personen die een belangrijke rol spelen.

Dit is iets wat wij alleen maar kunnen beamen en het onderschrijft de kracht van een website en facebook richting onze huidige, maar zeker ook onze oud-leden. Daarom nogmaals de oproep om foto's, verhalen of oproepen in te blijven sturen, zodat we onze trouwe achterban kunnen blijven informeren en inspireren.

De brief:

27-04-2016 D1 Kampioen

De D1 van VV Beekbergen is afgelopen zaterdag kampioen geworden in haar klasse. Met een 4-0 overwinning op Groen Wit zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie. De jongens zijn zaterdag direct al toeterend door het dorp gereden en hebben het kampioenschap groots gevierd met patat en ranja.

23-04-2016 Damesteam VV Beekbergen.

Met enige trotst kunnen we melden dat we met het damesteam op de goeie weg zijn en hebben we een mooie teamfoto gemaakt met de dames die al geruime tijd aan het trainen zijn.

De dames gaan in de komende periode ook oefenwedstrijden spelen tegen andere damesteams.

We zijn nog niet helemaal compleet en zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste dames.

Dus als iemand nog dames kent die ook willen voetballen kom dan donderdagavond om 19.30 uur trainen.

Voetbalzaken vv Beekbergen

18-04-2016 Voetbaldag vv Beekbergen, 11 juni 2016

Voetbal je bij de mini-F, F, E, D of C jeugd van vv Beekbergen, dan ben je van harte uitgenodigd om

mee te doen aan de Voetbaldag met aan het einde van de dag een barbecue om het seioen af te sluiten.

Jij komt toch ook !!!!

Print deze uitnodiging uit en lever het zo snel mogelijk bij je leider in.

05-04-2016 Ingetrapte WC deur heren toilet!!

De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest om onze accommodatie op te knapen en dit kost onze vrijwilligers veel tijd om het netjes te krijgen en kost het de vereniging een hoop geld.

Nu is het echt te triest voor woorden dat er de afgelopen week een WC deur van de heren WC is ingetrapt en de dader(s) zijn natuurlijk weer niet te vinden!!

Het bestuur heeft het vriendelijke verzoek aan de leden die afgelopen week aanwezig zijn geweest en iets hebben gezien dit te melden bij een van de bestuursleden.

Alvast bedank voor jullie medewerking.

H.Calot
Voetbalzaken vv Beekbergen