klik op een foto voor de teaminformatie

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

24-11-2014 Bericht van de penningmeester

Op maandag 24 november zal door VV Beekbergen, incassant ID NL86ZZZ401012240000, voor de eerste keer contributie worden geïnd middels een SEPA machtiging.

Deze incasso vindt, door de overschakeling van de bankrekening- naar IBAN-nummers, plaats met een maand vertraging omdat standaard de contributie op of rond 24 januari, 24 april, 24 juli en 24 oktober wordt geïnd.

Tevens wil ik U meedelen dat U op uw afschrijving een afwijkend bedrag kunt tegenkomen.

Dit komt omdat bij deze incasso alle nog openstaande bedragen voor de borg van het kledingpakket, een bedrag groot € 25,00, zijn geïnd.

Vertrouwende U naar wens te hebben geïnformeerd,

De penningmeester
23-11-2014 De jaarlijkse sponsoravond met Erik Hulzebosch

Vrijdag 21 november vond de jaarlijkse sponsoravond plaats. Dit keer was spreker Erik hulzebosch te gast. Ondanks de wat tegenvallende opkomst sprak de organisatie toch van een gezellig en geslaagd evenement.

Erik H  Erik H
Erik H

21-11-2014 oliebollenV.V. Beekbergen OLIEBOLLENACTIE

VV Beekbergen zal op 29 en 30 december oliebollen bakken en verkopen. De opbrengst zal volledig ten goede komen van de vereniging

Oliebollen en/of Krentenbollen kopen?

Dat kan:
* via onderstaand bestelformulier,
* of via een mail naar oliebollenactie@vvbeekbergen.nl
* of vul DIT FORMULIER in en lever het in bij Anne Zandbergen, Joep Bemelmans, Enzo de Boer of Robbert Jelle van Rijkom
* of op 29 en 30 december van 12:00 tot 15:00 uur in de kantine van VV Beekbergen

Prijs: 60 cent per stuk.
Aanbieding: 10 voor 5 Euro

Bezorgen kan ook in Beekbergen en omstreken.
Bezorgen vanaf 20 stuks en de kosten voor het bezorgen bedragen 2,50 Euro*
* Bezorgkosten ook volledig voor de vereniging

21-11-2014 Sinterklaasschieten

Op donderdag 4 december vindt vanaf 21:30 het jaarlijkse Sinterklaasschieten plaats. Deze avond staat in het teken van gezellig samen oud-Hollandse spelletjes doen zoals blikgooien, sjoelen, hamertje-tik en nog meer. Er zijn leuke prijzen te winnen tijdens deze avond. Daarnaast zullen ook nieuwe spellen als Stef Stuntpilioot geintroduceerd worden. We hopen op een grote opkomst en vooral een gezellige avond.
20-11-2014 Nieuwe trainster Mini-pups.

We zijn zeer blij om te kunnen melden dat wij een trainster hebben gevonden voor onze jongste talenten…. De Mini pups.

Haar naam is Belinda Baltus de moeder van Mats en Kjell Greven.

Voorheen hielden de mini-pups de Pietentraining als laatste training voor de winterstop aan. We hebben dan ook besloten om met de training aan te vangen op woensdag 11 februari 2015.

De trainingstijd is van 16:00 tot 17:00 uur.

Doordat we al een poosje op zoek waren naar een trainer(ster) voor de Mini-pups was er geen duidelijkheid of kinderen konden mee trainen.

Als er nu kinderen zijn die graag willen starten bij de Mini –pups die kunnen vanaf Woensdag 11 februari 2015 komen trainen.

Belinda namens het jeugdbestuur wil ik je heel veel succes wensen.

TC Jeugd
Henk Calot
06-11-2014 Pietentraining 26 november 2014 voor de F-teams en de Minipups

pietentraining 2014
06-11-2014 Sinterklaasbingo 28 november 2014 voor de Minipups, de F, E en D-teams

sinterklaasbingo 2014
31-10-2014 Zaalvoetbaltoernooi VV Beekbergen 2014

Op 13 december organiseert V.V. Beekbergen een groots zaalvoetbaltoernooi. Geef je snel op bij je leider of door het invullen van bijgevoegd formulier.
Deelname aan het zaalvoetbaltoernooi is GRATIS.

Klik hier voor het formulier.
21-10-2014 Jubilarissen 2015

Zoals aangekondigd zullen de jubilarissen tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet worden. Niets is leuker dan dat er een persoonlijk verhaal verteld kan worden met input van mensen die dicht bij de jubilarissen staan. Inmiddels zijn op de jubilarissenpagina enkele voorbeelden toegevoegd. De informatie in deze stukjes tekst zullen we meenemen in de toespraak. Als je liever geen stukje tekst voor de website schrijft maar wel input wilt leveren voor de persoonlijke toespraak aarzel dan niet ons te mailen via info@vvbeekbergen.nl.
Alvast bedankt en veel leesplezier.

Naam Jubileum
Tinus van de Bosch 60 jaar
Ben van Enk 60 jaar
J.H. Janssen 50 jaar
Johan Beltman 40 jaar
Siewert van Twillert 40 jaar
G.A. van Beek 25 jaar
Ronny Reinders 25 jaar
John Meijerink 25 jaar
Robert de Zeeuw 25 jaar
Dirk van den Berg 25 jaar
29-09-2014 Noodoproep Coordinator MiniPups :

Bij de jeugdafdeling zijn we dringend op zoek naar een coördinator / trainer voor de mini-pups.
Deze coördinator zal op woensdagmiddag de mini-pups trainen en zal ondersteund worden door jonge startende trainers.
Daarnaast doen de mini-pups ook mee aan een interne competitie op zaterdagmorgen in de regio Apeldoorn
Zonder deze coördinator kunnen we als VV Beekbergen niet starten met de trainingen en dat is een zware teleurstelling voor kinderen en ouders.
Dus help ons om onze jongste telgen te trainen. Meld je z.s.m. bij ons aan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdelingscoordinator van de F Judith Tromp of met TC Jeugd Henk Calot.