klik op een foto voor de teaminformatie

Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen
Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

28-07-2015 Clubcard VV Beekbergen

Vanaf volgend seizoen is het in de kantine van VV Beekbergen mogelijk om te betalen met een echte VV Beekbergen clubcard. De bedoeling is dat de card vanaf 1 september aangevraagd, opgewaardeerd en in de kantine gebruikt kan worden. Gewoon betalen met contant geld blijft mogelijk, maar we hopen dat veel leden (vanaf de D-jeugd) hun toekomstige betalingen willen verrichten met de clubcard.

De voordelen van deze kaart zijn voor zowel de vereniging als het lid groot. Zo kan de vereniging werken aan het verminderen van de contante geldstroom, hoeven de vrijwilligers achter de bar minder te rekenen en wordt er een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd op het storten en omwisselen van geld bij de bank. Voor de leden is het grote voordeel dat het betaalgemak wordt vergroot en dat er mogelijkheden zijn om teamkaarten te maken. Een bijkomend voordeel is ook dat men profiteert van een tijdelijke opwaardeerkorting van 5% in de eerste maanden na introductie en een betaalkorting van 5% op alle aankopen.

De uitgifte van de clubcards gebeurt als alles voorspoedig verloopt vanaf 1 september. Middels de formulieren achter de bar kunnen clubcards aangevraagd worden. Na de registratie achter de bar kan men de kaart online activeren en een account aanmaken via een link op de site. Nadat dit gelukt, is kan men de kaart opwaarderen en gebruiken.

Op de site zullen we op een aparte pagina meer informatie over dit systeem verstrekken. Ook zal hierin een FAQ (lijst met veel gestelde vragen en antwoorden) opgenomen worden. Daarnaast zal er ook een centraal aanspreekpunt komen voor vragen of ideeën omtrent dit systeem.

Vanuit de vereniging gaan we er vanuit dat dit betaalsysteem een groot succes gaat worden, zodat we er echt de voordelen van kunnen benutten. We bedanken de leden alvast voor hun medewerking aan de introductie van deze kaart.
24-07-2014 Geboren op 15 juli 2015......

10-07-2015 Dameselftal

Na de eerste training van ons nieuw te vormen dames elftal hebben we via diverse kanalen veel positieve reacties gehoord.
We hebben een redelijke groep dames (ongeveer 15) welke aangegeven hebben een proeftraining te willen volgen en spelen in competitieverband in overweging hebben.

Helaas is het door de vakantieperiode niet wenselijk op zeer korte termijn een nieuwe training te organiseren, maar hebben we deze gepland voor donderdag 20 augustus.

Hierbij zijn naast de dames die al interesse getoond hebben ook andere geinteresseerde dames welkom.
Als je de 20e augustus om 19:30 wilt meetrainen, blok deze datum dan direct in je agenda en stuur ter aanmelding een mail naar info@vvbeekbergen.nl

We kijken er naar uit om het dameselftal tot een groot succes te maken!
09-07-2015 Nieuws van het Dolman Bredewoldtoernooi

De inschrijving van het Dolman Bredewoldtoernooi is dit jaar weer een enorm succes!!

Er hebben zich maar liefst 79 teams ingeschreven voor het toernooi op 29 augustus 2015.

De organisatie gaat nu eerst even met vakantie en daarna wordt de indelingen van het wedstrijdschema uitgewerkt.

De wedstrijdschema’s zullen in de week van 10 augustus naar iedereen worden verstuurd.

Met 79 teams wordt het wordt het een drukke maar vooral een gezellig dag, hierbij zijn de vrijwilligers niet weg te denken en dus van GROOT belang!

Ben je nog niet gevraagd en wil je graag helpen op zaterdag 29 augustus, meld je dan aan bij Danny van Engeland op 06-22938765.

De toernooiorganisatie van het Dolman Bredewold.

Klik hier voor de poulindeling
23-05-2015 Jeugdtrainers gezocht‏

We zijn nog steeds dringend op zoek naar jeugdtrainers voor de volgende pupillen elftallen:

F2 Woensdagavond / F3 Woensdagavond.

Mocht je interesse hebben meld je dan aan bij TC jeugd of met een van de andere jeugdcommissie leden.

TC Jeugd
03-06-2015 Wil je net zo goed worden als Messi?

messi
11-05-2014 2bike4alzheimer

2bike4alzheimerIn de nacht van 19 op 20 september as. fungeert VV Beekbergen als stempelplaats voor de "2bike4alzheimer" .
Deze wedstrijd duurt 24 uur en onze stempelplaats is open van 01.00 uur tot 05.00 uur. Wij moeten 5 personen leveren die hand en spandiensten gaan doen. Verdere info volgt nog. In de nieuwsbrief vind je nog wat algemene informatie. Contactpersonen bij VVB zijn Rob de Vries en Jan Denekamp.