businesssponsors

ALGEMEEN

KNVB programma en uitslagen widget

"Zwarte Broek

Interessante links

Jubilarissen

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

20-07-2014

Op zaterdag 30 augustus organiseren de Beekbergse sportverenigingen (V.V.B., T.V.B. en B.S.V.) gezamenlijk een uniek en spetterend Dorpszeskamp. Dit alles inclusief een leuke kleedjesmarkt, diverse kraampjes, muzikale omlijsting en verzorgde horeca. Kortom: een dag voor het hele dorp! Kom dus kijken of doe mee!
Stel samen met je familie, je vrienden, je sportteam of je straat een zeskampteam samen van minimaal zes personen en meld je aan door een email te sturen naar: activiteitenbsv@hotmail.com of lever onderstaand formulier in bij Ronny Reinders aan de Keizersmantel 5 in Beekbergen. De deelnamekosten van de Dorpszeskamp bedragen € 5,-- p.p. dit is inclusief twee consumpties. Betalen voor 30 augustus of bij inschrijving.

Klik hier voor een grotere versie Klik hier voor een grotere versie

16-07-2014 Ook in 2014 organiseert de V.V. Beekbergen weer het Jan Burghout Toernooi voor 1e elftallen, traditioneel het openingstoernooi dat dient als voorbereiding op de nieuwe competitie.
Aan dit toernooi doen, dit jaar, vier 1e elftallen mee, spelend vanaf de 3e klasse KNVB. Het toernooi wordt gespeeld op de woensdag en de vrijdag, waarna op zondag de winnaars, van de beide dagen op zondag tegen elkaar spelen om de eerste plaats en de verliezers ook op zondag spelen om de 3e en 4e plaats. De deelnemende verenigingen zijn Beekbergen, Helios, ZVV en Albatross. De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters van de S.A.O uit Apeldoorn.

Wedstrijdschema is als volgt.
Woensdag 6 augustus aanvang 19.30 uur Helios – ZVV
Vrijdag 8 Augustus aanvang 19.30 uur Albatross - Beekbergen
Zondag 10 augustus aanvang beide wedstrijden om 13.30 uur.

Op zondag 10 augustus zal de prijsuitreiking plaatsvinden om 16.00 uur, door de
toernooi sponsor, de heer Jan Burghout.

30-06-2014 Succesvol Bredewold Dolman toernooi

Het Bredewold Dolman toernooi was dit jaar wederom een groot succes , vele teams wisten traditie getrouw de weg weer te vinden naar vv Beekbergen. De weeromstandigheden waren in ons voordeel , wij hadden een geweldig voetbal weertje. De sfeer was geweldig zowel bij de ouders als de teams en er zijn geen ernstige blessures geweest, wat kun je nog meer wensen ? Maar zonder jullie "De vele vrijwilligers " was dit alles niet mogelijk geweest!!! Wij willen jullie dan ook hartelijk danken voor jullie inzet , vele handen hebben er een succes van gemaakt.

Namens de jeugdcommissie.

Henk Boeve

28-06-2014 Impressie Bredewold Dolman toernooi

Zaterdag 28 juni om 08:00 is het Bredewold Dolman toernooi van start gegaan.
Honderden kinderen uit tientallen jeugdteams doen V.V. Beekbergen aan om hun wedstrijden te spelen en te genieten van de gezelligheid. Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat de kantine goed bezet is, dat de wedstrijden op tijd beginnen en het verkeer zo goed mogelijk geregeld wordt.

Kortom een speciale en mooie dag voor V.V. Beekbergen!

28-06-2014 Kick-off seizoen 2014-2015 jeugdafdeling

Op dinsdag de 24ste juni is de Kick-off seizoen 2014-2015 voor alle leiders en trainer van onze jeugdafdeling geweest.
Vol enthousiasme gaat iedereen starten aan het nieuwe seizoen.
Te beginnen met voetballen met de nieuwe teams tijdens het
Bredewold/Dolmantoernooi aanstaande zaterdag 28 juni 2014.

Alle aanwezigen zijn klaar voor het nieuwe seizoen en hebben er zin in!

Wij wensen spelers, leiders, trainers en andere kaderleden een sportief seizoen 2014-2015 toe!

Jeugdcommissie V.V. Beekbergen

Webdesign Beekbergen