Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

 

Algemeen
Home
Programma en uitslagen
Nieuws
Activiteitenkalender
Fotoalbum
Kunstgras
Vrijwilligers
Nieuwspagina KNVB
Webshop
Onze Sponsoren
Veelgestelde vragen KNVB
Gevonden voorwerpen
Clubcard
Teams
Seniorenteams
Seniorenteams Wedstrijdverslagen
Jeugdteams
Jeugdteams Wedstrijdverslagen
Hall of Fame
Training / Speelschema
Pupil van de week
Belangrijke naslagdocumenten
Schema's Kantine / Jeugdhonk
Bar-Kantine
Jeugdhonk
Tafelcoördinator
Organisatie / Bestuur
Contact
Wie is Wie?
Oudercommissie en Jeugdcommissie
Vertrouwenspersoon
Kledingfonds algemeen
Kledingfonds Jeugd
Lid worden
Overig
vv Beekbergen en de Toto
Huisregels
Historie
Clublied
Interessante links
Jubilarissen
In Memoriam

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

20-06-2016 Circuittraining

op 15 juni hebben we een bijeenkomst gehad van de nieuwe jeugdtrainers die volgend seizoen de E en F gaan trainen. Zou je hiervan een stukje willen publiceren svp?

De voorbereidingen voor volgend seizoen zijn natuurlijk al in volle gang en dus hebben de trainers uitleg gekregen over de circuittraining die wij volgend seizoen gaan invoeren voor de E en F. Jordy Vakkert was bereid gevonden om een presentatie te geven over de invulling van de training. Hij is namelijk bij WSV betrokken bij de jeugdopleiding en werkt al met de circuittraining daar. Tijdens de preseentatie kwamen oa trainingsopbouw, trainingsvormne en oefenstof aan bod. In augustus zal Jordy samen met Enzo en Rico de Boer een trainingsavond organiseren om eea in de praktijk te laten zien, zodat onze jeugdtrainers goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen.

16-06-2016 Nieuwe Indeling Jeugdteams 2016 - 2017

Beste Ouders en verzorgers,

Het is zover: De nieuwe teamindeling voor het seizoen 2016 - 2017 is bekend!

Hoofd jeugdtechnische zaken, coördinatoren en trainers hebben de laatste maanden intensief met elkaar overlegd en met uiterste zorgvuldigheid de indeling van de teams gemaakt.

Soms heeft men een compromis moeten sluiten om de teams qua aantal en nivo op elkaar af te stemmen. Daarnaast hebben een flink aantal nieuwe leden zich bij onze club aangemeld om te komen voetballen. Met name bij de meisjes en dames hebben we er veel nieuwe leden bij. Van harte welkom allemaal!

Helaas hebben er ook enkele leden opgezegd. Met name bij de 2e jaars A-spelers zijn er diverse opzeggingen binnengekomen. Erg jammer. Niet alleen omdat wij deze leden graag binnenboord hadden willen houden, het zijn ook nog eens allemaal jongens met 'Beekbergen roots', maar ook omdat het gevolg hiervan is dat wij geen A-team voor het komende seizoen op de been kunnen brengen. Ondanks dat het jeugdbestuur diverse opties en kanalen heeft aangeboord om het tij te keren, is ons dit niet gelukt. Wij betreuren dat ten zeerste!

Om toch alle overgebleven A-spelers een plek te kunnen geven hebben wij in overleg met de spelers ze onderverdeeld over de overige seniorenteams. Hopelijk voelen ze zich snel thuis in de teams.

Mocht u (jullie) vragen hebben of wilt u een toelichting hebben is dat mogelijk.

Op 23 juni 2016 tussen 19.00 - 20.30 uur bent u van harte welkom , dan wordt er een inloopavond georganiseerd. Wel wordt u vriendelijk verzocht om u zich van te voren aan te melden via de mail: jeugdvvb@gmail.com . Wij zullen dan nog een exact tijdstip met u afspreken.

Namens het jeugdbestuur,

16-06-2016 Afsluiting poortverloting 2015-2016

Onze pupillen hebben dit seizoen weer enorm hun best gedaan om bij de thuiswedstrijden van ons 1e elftal loten te verkopen. En dat is gelukt! De opbrengst is weer een prachtig bedrag geworden. De kinderen hebben voor maar liefst € 1.735,20 aan loten verkocht.

Maar er kan maar een winnaar zijn! De E1 heeft de meeste loten verkocht: € 189,-. Zij ontvangen binnenkort een uitnodiging om samen met het 1e elftal een training te volgen.

Dank jullie wel pupillen, leiders en trainers voor jullie hulp en inzet bij de poortverloting. En natuurlijk dank aan iedereen die lootjes heeft gekocht!

Tot volgend jaar, Oudercommissie V.V. Beekbergen.

15-06-2016 Dameselftal wint eerste oefenwedstrijd!

Donderdag 9 juni jl speelde de dames van V.V. Beekbergen hun eerste oefenwedstrijd tegen Loenermark dames 2! Het team van Beekbergen is een gemengd team van dames die al voetbalervaring hebben en dames die voor het eerst een wedstrijd speelden. Sinds de start (vorig jaar juni) speelden ze dan eindelijk hun eerste oefenwedstrijd.

De dames ging zonder verwachtingen de wedstrijd in en dat heeft geleid tot de winst van 4-1. Wat hebben de dames gestreden voor elkaar en het harde werken werd dan ook beloond. Aankomend seizoen starten de dames ook met de competitie, 5e klasse op zaterdag.

Wel zoeken de dames nog een keeper, dus ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met V.V. Beekbergen: 055-506 1928 of stuur een email naar info@vvbeekbergen.nl


14-06-2016 V.V. BEEKBERGEN DOET MEE MET DE ACTIE 'HEEL APELDOORN REIN'


Wat houdt deze actie in ?

Alle verenigingen in de gemeente Apeldoorn worden uitgedaagd om in beweging te komen voor een schone omgeving. De beloning is niet alleen dat het schoner wordt om ons heen en dat waardevolle grondstoffen zoals blik en plastic flesjes weer een nieuw leven krijgen, maar het levert ook klinkende euro's op voor de clubkas. Veel voordelen dus !

Door zoveel mogelijk blikjes en/of flesjes * in te leveren bij onze club kunnen we geld verdienen voor onze vereniging.

Als startbonus ontvangt V.V. Beekbergen éénmalig 250 euro. Daar bovenop ontvangen wij als club € 0,05 per ingeleverd blikje of plastic flesje (met een maximum van 20.000 stuks per kalenderjaar). Drankblikjes en kleine PET-flessen dienen wel zoveel mogelijk in de originele vorm, dus niet platgemaakt (!!), te worden aangeleverd, zodat de inleverautomaten ze kunnen accepteren. De drie verenigingen die de meeste blikjes en flesjes hebben ingeleverd, kunnen nog een extra geldbedrag ontvangen dat kan oplopen tot 500 euro.

Hierbij willen wij jullie dan ook vragen zoveel mogelijk blikjes en flesjes in te leveren bij de voetbal. Vriendelijk verzoek daarbij is wel om ze in de daarvoor bestemde BLAUWE vuilcontainers te gooien en niet in de 'gewone' prullenbakken. Ook lege blikjes en/of flesjes van thuis, of die je langs de kant van de straat vind **, zijn welkom.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!
Het bestuur van V.V. Beekbergen

* Onder drankblikjes wordt verstaan statiegeld-loze aluminium en/of stalen blikjes van 0,2 / 0,33 of 0,5 liter bedoeld voor verpakking van frisdrank of alcohol. Onder kleine PET-flessen verstaan wij: frisdrank, water of sappen verpakt in statiegeld-loze plastic flessen van 0,2 t/m 0,75 liter.

** Wij als V.V. Beekbergen hebben de afspraak met de gemeente gemaakt dat wij met name het gebied tussen de Dorpstraat, Arnhemseweg, Loenenseweg, Koningsweg en de Veldhofweg zo veel mogelijk schoon houden.
 
09-06-2016 NOODKREET !!

Wij zijn naarstig op zoek naar mensen die iets voor de club willen doen. Er zijn tal van functies vrijgekomen doordat er de afgelopen tijd veel vrijwilligers zijn gestopt of gaan stoppen.

DUS KOM OP: meld je aan bij het bestuur als je iets voor de club wil doen ! Hoe meer ‘handjes’ hoe beter. We hebben jullie hulp echt hard nodig !

Wacht niet met aanmelden omdat je denkt dat een ander het wel doet, want die denkt daar waarschijnlijk net zo over ...........
 
Vacante functies bestuur en commissies
  HOOFDBESTUUR
1 Bestuurslid hoofdbestuur
2 Bestuurslid hoofdbestuur
   
  JEUGDBESTUUR
3 Jeugdcoordinator A-afdeling
4 Jeugdcoordinator B-afdeling
5 Jeugdcoordinator C-afdeling
6 Jeugdcoordinator D-afdeling
7 Jeugdcoordinator mini-pups
   
  KADERLEDEN
8 Leider 1e elftal
9 Scheidsrechters senioren
10 Kleding wassen 1e elftal en was kantine *
11 Coordinator kantinedienst senioren
12 Scheidsrechters junioren
13 Scheidsrechterscoordinator jeugdafdeling
14 Trainer A1
15 Trainer B1
16 Trainer C2
17 Trainer C3
18 Vrijwilligers maandagochtendploeg
19 MAS stagebegeleider
  * voor deze functie is een vergoeding beschikbaar, incl. wasmachine en wasdroger (in bruikleen)
06-06-2016 Geboren Tristan Jacco

06-06-2016 Rouwkaart Jhon Bronkhorst

31-05-2016 Ingezonden brief
Maandag 30 mei in de morgen.

Zoals wel eens een liedje niet uit het hoofd wil heb ik dat nu na gistermiddag met ons eerste elftal na de playoffs met TKA.

Om op een ander spoor te komen begin ik met de jongens van het eerste elftal waarvan het overgrote deel nog meegedaan heeft om de promotie naar de tweede klasse KNVB te realiseren te bedanken voor de laatste jaren dat ze ons vermaakt hebben met mooie en ook minder mooie wedstrijden.

Ik heb de indruk dat zij zondags gemotiveerd zijn.

Maar waarom dan toch die terugslag?

Ik denk dat de vereniging in zijn geheel niet gemotiveerd meer is, want hoe is het mogelijk dat wij nog steeds geen voorzitter hebben?

En hoe is het mogelijk dat we in een plaatselijke krant moeten lezen dat de trainer zomaar een andere club erbij neemt?

Oja, ik weet al het antwoord.

Ieder mens is vrij in zijn doen en laten wat hij wil.

Maar dan worden er door de bestuurders geen goede akkoorden gesloten.

Bovendien is het niet de eerste maal dat dit gebeurt.

Het is ook al onder wijlen voorzitter Maes voorgevallen en toen heeft het de vereniging ook al heel veel geld (wat overigens nooit bekend is gemaakt) gekost.

Maar een ding moet nog van mijn hart, ik blijf het een laffe onsportieve daad van Jerry Cooke vinden!

Maar nu weer naar de werkelijkheid.

Aanstaande competitie zullen wij vermoedelijk wel weer in onze vertrouwde 4G spelen met het doel om weer zo snel mogelijk omhoog te kijken, want succes maakt onze passie (voetbal) mooi.

Daarom hoop ik dat onze vereniging spoedig weer een goede organisatie neer kan zetten.

Om met een Cruijff gezegde af te sluiten: ´elk nadeel heeft zijn voordeel´.

Jo Dolman, oudste lid van de vereniging
 

Reactie van het bestuur

Naast als oudste lid kent het bestuur kent Jo Dolman ook als een van de meest betrokken leden van VVB.

Hij mist geen enkele wedstrijd van het Eerste en in de tijd dat hij nog regelmatig in Spanje verbleef, hing Jo na iedere wedstrijd aan de telefoon om uitslag en wedstrijdverloop te vernemen.

Dat Jo dus een ingezonden brief instuurt komt daarom niet als een verrassing.

Met Jo zijn wij ook teleurgesteld dat ons Eerste afgelopen zondag degradeerde naar de 4e klasse, maar evenals Jo gaan wij er van uit dat onder de leiding van Jacob Ensing weer de weg naar de 3e klasse wordt gevonden. Een weg waarbij wij weer vele oude bekenden uit 4G hopen tegen te komen.

Het bestuur is het ook met Jo eens dat er meer leden sterker betrokken zouden moeten zijn bij de vereniging. Het duidelijkste bewijs is inderdaad dat het bestuur op dit moment maar uit 5 leden bestaat en het er eigenlijk minimaal 7 zouden moeten zijn.

Welke functie eventuele nieuwkomers daarbij zouden hebben, staat daarbij open daar het bestuur zelf volgens de statuten de rollen verdeelt. Wie pakt de handschoen op en meldt zich nu aan?

Met betrekking tot het gedeelde trainerschap van Jerry is het zo dat dit in overleg met het bestuur is overeen gekomen en wel op basis van de resultaten van het vorig seizoen.

Het bestuur heeft ook op geen enkele wijze kunnen constateren dat zijn trainerschap bij AGOVV zijn functioneren bij onze vereniging heeft beïnvloed en van een onsportieve daad kan daarom op geen enkele wijze sprake zijn.

Terugkijkend op afgelopen seizoen is de degradatie waarschijnlijk het gevolg van een combinatie van factoren bestaande uit het wegvallen van dragende spelers, een niet door iedereen juist gemaakte beoordeling van de gevraagde inzet (wie de schoen past trekt hem aan!) en het dubbeltje dat afgelopen seizoen te vaak de verkeerde kant opviel.

Dat er in het recente verleden al eerder slechte akkoorden zouden zijn afgesloten, kan het bestuur niet onderschrijven. Uit beschikbare informatie blijkt namelijk dat wijlen onze voorzitter Maes ervoor heeft zorg gedragen dat er geen grote bedragen verloren zijn gegaan.

Ter afsluiting is het bestuur het met Jo eens dat wij niet terug maar vooruit moeten kijken en inderdaad liefst met een uitgebreider bestuur. Misschien helpt de degradatie daarbij!

Het bestuur
 

 

30-05-2016 Nieuw in de regio Apeldoorn Walking Football


Geachte senior leden vv Beekbergen.

Ik zal me ff voorstellen. Ik ben Willem Zandbergen 59 jr jong. Afgelopen seizoen hebben we bij Beekbergen een poging gedaan om nog een senioren team te laten spelen in competitie verband het 4e. Doelstelling was om jong, ouder het oudst samen te laten voetballen. Helaas moest de stekker eruit omdat er niet voldoende spelers wekelijks aan de bak wilden of konden.

Op verzoek van Ad Barendregt lid voetbalzaken VVB heeft mij toen gevraagd of ik me eens wilde buigen over een nieuwe variant qua voetbal voor oudere senior leden, Walking Football. Deze vorm van voetbal is mij op het lijf geschreven omdat de onderdelen rennen, hardlopen en sprinten niet mogen. Eindelijk zijn de onderdelen geschrapt waar ik in het voetbal de meeste hekel aan had en met menig trainer over botste. Wandelen snelwandelen en balletje rond laten gaan pass’en, tikken vd bal, niet te hoog trappen vooral drukken vd bal zijn de belangrijkste Walking Football onderdelen.

Walking Football

Tijden veranderen. De samenleving verandert, evenals de voetballers en hun wensen. Dus is de vraag: hoe speel je hier als vereniging op in? Verander je mee? En zo ja, hoe? Waar vaak de focus ligt op het werven van jeugd zien steeds meer verenigingen een andere groep voetballers als belangrijke doelgroep: 60-plussers. Om clubs hierbij te helpen hebben de KNVB en de Eredivisie de handen ineen geslagen om passend voetbalaanbod te ontwikkelen: Walking Football. De naam zegt het al is voetbal zonder rennen. Een spelvorm die de fysieke gesteldheid van 60-plussers respecteert, waardoor een leven lang voetbal mogelijk wordt. En een spelvorm waarbij spelplezier en plezier maken met elkaar voorop staan. Zodat deelnemers niet alleen fysiek maar ook mentaal fit worden of blijven. We zijn er daarom van overtuigd dat Walking Football of OldStars, de variant die bij BVO’s wordt gespeeld, het leven van 60-plussers verbetert. De praktijk wijst het al uit: deelnemers voelen zich fitter en hebben meer sociaal contact. Hoe meer verenigingen Walking Football aanbieden, hoe beter dus.

Ik heb een training bijgewoond om aan den lijve te ervaren hoe dit is, samen met mijn oudste broer Gerrit 64 jr oud. Onder leiding van Jordy Kluitenberg bekend uit Apeldoorn Albatross die in de Gemeente Twenterand met zo’n 30 tal senioren Walking Football op de kaart heeft gezet. De training vond plaats bij Voorwaarts Westerhaar Vrieseveensewijk, vroeger de “Wieke” een legendarische zaterdag kampioen jaren 60! Het tijdstip was vrijdag in de ochtend 10.30 en menigeen kijkt uit naar de vrijdagochtenden aldaar! Het was een geweldige belevenis allemaal oud bekenden en onder de bezielende leiding van Jordy, hij begon met een groepsgesprek over alle wel en wee vd voorbijgaande week op voetbal gebied en soms doet hij vooraf een quizje! Trainingsoefeningen gedaan en een partij gespeeld, waarin de finesses vh Walking Football voor mij voorbij kwamen. Het belangrijkste waar het toch om gaat, plezier hebben en enthousiasme ervaren met de ontspannen sfeer en lekker ouwehoeren. Na afloop onder het genot van een glas water! Nog wat nagepraat

Deze training heeft bij mij veel enthousiasme gekweekt voor het Walking Football en wil bij deze samen met Ad Barendregt (die denkt dat er veel animo voor is! Hij weet wat er speelt) een ieder oproepen zich aan te melden. Ik heb met Jordy Kluitenberg afgesproken tot we een representatieve groep bij elkaar hebben, hij een training clinic Walking Football bij Beekbergen zal verzorgen.
U kunt zich aanmelden bij Willem Zandbergen mondeling, via de website of telefonisch 0637144423 of email wjz29maart@gmail.com

Meld u aan
Willem Zandbergen
26-05-2016 Veranderingen in team aanduidingen seizoen 2016-2017

Na de zomer krijgen de jeugdteams andere benamingen.

De aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar). Zie ook het schema. C-junioren worden dus bijvoorbeeld Onder 15. Dit was altijd al de leeftijdsgrens van de C-junioren. Feitelijk verandert er dus niets.

Nieuw is ook de toevoeging van een J in de aanduidingen voor de jeugd. Niet de J van jongens, maar de J van jeugd. Jeugdklassen waarin zowel jongens als meiden gezamenlijk in één team of als teams tegen elkaar kunnen uitkomen. Naast deze gemengde jeugdcompetities komt er, net als nu, bij een aantal leeftijdsgroepen ook een specifieke meidencompetitie, die wordt aangeduid met een M in plaats van een J.

De pdf met de teamaanduidingen kunje op de site van vv Beekbergen terug vinden onder het kopje Belangrijke naslagdocumenten.

 

De internationaal gebruikelijke aanduidingen en de oude aanduidingen
J = Jeugdcompetitie …. M = Meidencompetitie …. De peildatum is 31 december van enig jaar.
Aanduiding Oude aanduiding Geboortejaar 11:11 7:7 (cat. B) 4:4
JO20 eerstejaars senioren 1997 X    
JO19/MO19 tweedejaars A-junioren 1998 X X  
JO18 eerstejaars A-junioren 1999 X X  
JO17/MO17 tweedejaars B-junioren 2000 X X  
JO16 eerstejaars B-junioren 2001 X X  
JO15/MO15 tweedejaars C-junioren 2002 X X  
JO14 eerstejaars C-junioren 2003 X X  
JO13/MO13 tweedejaars D-pupillen 2004 X X  
JO12 eerstejaars D-pupillen 2005 X X  
JO11 tweedejaars E-pupillen 2006   X  
JO10 eerstejaars E-pupillen 2007   X  
JO9 tweedejaars F-pupillen 2008   X  
JO8 eerstejaars F-pupillen 2009   X  
JO7 minipupillen 2010   X X
JO6 minipupillen 2011   X X

 

05-05-2016 JEUGDTRAINERS GEZOCHT: Voor seizoen 2016/2017 zijn wij op zoek naar trainers voor de A1, B1, C2 en C3

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2016/2017 zijn inmiddels weer in volle gang. De Jeugdcommissie en TC Jeugd zijn samen met alle trainers al weer bezig met de indelingen voor volgend seizoen. Hierbij wordt niet over één nacht ijs gegaan en getracht wordt om alle jeugdspelers een goede plek te geven binnen een team. Dit betekent dat er veel overleg is met alle betrokkenen.

Zoals het er nu naar uitziet zullen wij het nieuwe seizoen starten met mini-pups, 3 F-teams, 3 E-teams, 3 D-elftallen, 3 C-elftallen, 2 B-elftallen en 1 A-elftal. Wij zijn blij dat we volgend seizoen weer zoveel teams kunnen vormen. Het betekent echter wel dat voor al deze teams ook trainers en leiders gevonden dienen te worden. Tot op heden hebben wij voor de meeste teams trainers gevonden, maar er zijn nog een aantal vacatures.

Volgend seizoen zijn wij van plan om de E en F teams 1 dag in de week circuit training te geven. De bedoeling is, dat er in een roulatiesysteem training wordt gegeven aan al deze teams tegelijk. Voor de E en F teams zijn er al trainers benaderd en bereid gevonden om volgend seizoen te trainen. Voor de circuittraining zijn wij nog wel op zoek naar een trainer die de circuittraining wil coördineren. Het is hierbij de bedoeling dat deze coördinator de oefenstof deelt met de trainers, zorgt dat de veldjes worden uitgezet en toeziet dat de oefeningen juist worden uitgevoerd.

Daarnaast zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar trainers voor de volgende elftallen: A1, B1, C2 en C3. Voor de A1 en B1 zoeken wij enthousiaste trainers met trainerservaring, eventueel in bezit van trainerspapieren (TC3) of bereid zijn deze te willen behalen.

Indien u geïnteresseerd bent om coördinator bij de circuittraining te worden, of als u volgend seizoen de A1, B1, C2 of C3 wilt trainen, neem dan contact op met Frits Schreijner, TC Jeugd VV Beekbergen, via frits.vvb@gmail.com

TC Jeugd

copyright 2007 - heden V.V. Beekbergen

Conchas Webdesign