Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen Topsponsor VV Beekbergen

Algemeen
Home
Programma en uitslagen
Nieuws
Activiteitenkalender
Fotoalbum
Kunstgras
Vrijwilligers
Nieuwspagina KNVB
Webshop
Onze Sponsoren
Veelgestelde vragen KNVB
Gevonden voorwerpen
Clubcard
Teams
Seniorenteams
Seniorenteams Wedstrijdverslagen
Jeugdteams
Jeugdteams Wedstrijdverslagen
Hall of Fame
Training / Speelschema
Pupil van de week
Belangrijke naslagdocumenten
Schema's Kantine / Jeugdhonk
Bar-Kantine
Jeugdhonk
Tafelcoördinator
Organisatie / Bestuur
Contact
Wie is Wie?
Oudercommissie en Jeugdcommissie
Vertrouwenspersoon
Kledingfonds algemeen
Kledingfonds Jeugd
Lid worden
Overig
vv Beekbergen en de Toto
Huisregels
Historie
Clublied
Interessante links
Jubilarissen
In Memoriam

Het Nieuwsoverzicht

Inzenden items voor facebook en website

Als u interessant nieuws, een verslag, foto's oproepen e.d. heeft voor de website c.q. facebook, mail dat dat naar het email adres: redactie@vvbeekbergen.nl

23-05 Penaltybokaal 2016 Voetbaldag 11 juni

22-05 OPSPORING VERZOCHT

VV Beekbergen is in bezit van een au bain-marie (bak waarin met behulp van water eten warm kan worden gehouden).
Binnenkort heeft de kantinecommissie deze nodig tijdens een jeugdactiviteit.
Jammer genoeg is hij echter zoek.

Graag verneemt de kantinecommissie daarom of iemand weet waarvoor hij de laatste keer is gebruikt of waar hij toen is opgeslagen.

Kun je hierover iets zeggen, mail of bel met Willie (arieenwilliewilbrink@tele2.nl; 055 506 3043).
19-05-2016 Voetbaldag vv Beekbergen, 11 juni 2016

Voetbal je bij de mini-F, F, E, D of C jeugd van vv Beekbergen, dan ben je van harte uitgenodigd om

mee te doen aan de Voetbaldag met aan het einde van de dag een barbecue om het seioen af te sluiten.

Jij komt toch ook !!!!

Print deze uitnodiging uit en lever het zo snel mogelijk bij je leider in.
 
17-05-2016 Overschrijvingen en beëindigen lidmaatschap

Nu het einde van het seizoen nadert zullen er, hoe jammer we dat ook vinden , weer een aantal leden onze vereniging verlaten en naar een andere vereniging gaan.

Beëindiging lidmaatschap.
Leden die het lidmaatschap van vv Beekbergen willen beëindigen moeten dit voor 31 mei 2016 schriftelijk bekend maken bij de ledenadministratie.
Ook leden welke naar een andere vereniging willen dienen schriftelijk op te zeggen. Een opzegging welke na 31 mei 2016 ontvangen word heeft tot gevolg dat beëindiging van het lidmaatschap pas per 1 juli 2017 ingaat en er dus voor het gehele seizoen contributie verschuldigd is.

Overschrijven naar andere vereniging.
Overschrijven gaat met ingang van dit seizoen digitaal. Na 1 juni maar voor 15 juni aanmelden bij de nieuwe vereniging. Pasfoto / KNVB pas is niet meer nodig.
Er dient geen betalingsachterstand (contributie, gele kaarten / rode kaarten) bij vv Beekbergen te zijn want dan is de overschrijving door vv Beekbergen geblokkeerd.
Ook als er niet correct opgezegd is wordt de overschrijving door vv Beekbergen geblokkeerd.

Overschrijven naar vv Beekbergen.
Overschrijven gaat met ingang van dit seizoen digitaal. Wel moet de opzegging door de oude vereniging verwerkt zijn.

Bestuur v.v. Beekbergen
14-05-2016 Jan Vrijs Six to Six toernooi 2016 + Eindfeest

12-05-2016 Toernooi vv Beekbergen C1 - D1 bij Fortuna Mönchengladbach

Na een lange periode van voorbereiden om geld te verdienen voor het Buitenlandse toernooi van Beekbergen C1 en D1 was het eindelijk zover.

Op donderdag 5 mei vertrokken we richting die heimat om ons in de loop van de middag te melden bij een van de twee organisatoren van het toernooi Grun Weiss Holt waar ook de organisatie van Euro Sportring aanwezig was.

Naar alle informatie te hebben gekregen zijn we richting onze slaaplocatie gegaan een grote sporthal midden in Mönchengladbach. Nadat iedereen zijn plekje heeft ingenomen in de zaal werd er afscheid genomen van de vele ouders die als supporter mee gingen. Helemaal geweldig dat ze meegingen. Zij hadden een eigen locatie geregeld waar menigeen jaloers op is en voorzien van alle gemakken.

De spelers en begeleiders gingen weer terug naar de Grun Weiss Holt waar ook de centrale locatie is voor het eten. Aansluitend had de leiding een receptie waar de besturen van Grun Weiss Holt en Fortuna Mönchengladbach in samen werking met Euro Sportring alle teams ontvingen onder het genot van een hapje en drankje.

Daar werden toespraken gehouden door de CEO van Grun Weiss Holt in erg gebrekkig Engels en de CEO van Fortuna Mönchengladbach begon maar meteen in het Duits, ook was er spreektijd voor de CEO van vv Beekbergen maar die was zo zenuwachtig dat hij niet kwam opdagen.

Op vrijdag moesten zowel de C1 als de D1 in de middag 3 wedstrijden van 30 minuten spelen en de C1 won er twee en verloor er een van een Pools team. De C1 eindigde als tweede in de poule en ging hierdoor naar de finalepoule.

De D1 trapte af tegen een Deens team en ging daar met 2-1 ten onder maar de volgende twee wedstrijden werd er wel gewonnen. Ook de D1 werd 2e in de poule en ging naar de finale poule.

Het avond programma was een gezellige barbecue met alle ouders en dat was super gezellig. Iedereen was erg moe en naar een goede nacht moesten de jongens van de C1 om 11.30 uur al weer aantreden in de finale poule en het zou een loodzware dag worden door de vele wedstrijden en het erge warme weer. De C1 moest in de finale poule 4 wedstrijden spelen en won er 1 en speelde er 1 gelijk en verloor 2 wedstrijden. Uiteindelijke eindigde de C1 als 7 van de 20 deelnemers en dat is een prima resultaat met veel teams die hoger spelen dan de C1.

De D1 moest zaterdag heel lang wachten voordat zij konden starten met de finalepoule maar de twee wedstrijden werden allebei verloren. In de totaal eindranglijst eindigde de D1 op de 6e plaatst.

Als afsluiting zijn we met z’n allen wat wezen eten bij de Heksenketel om zo een geslaagd weekend lekker af te sluiten.

Tot slot willen wij iedereen bedanken die ons heeft geholpen om dit weekend te kunnen organiseren en ook de sponsoren willen bedanken voor de mooie polo’s.

Leiding C1 en D1
10-05-2016 Trainers en staf van de seniorenteams

Afgelopen woensdag zijn de contracten getekend van de trainers en staf van de seniorenteams. Dit is altijd een belangrijke mijlpaal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Op de foto van links naar rechts:
Jacob Ensing (hoofdtrainer), Chris Verbeek (trainer 2e zondag), Martin Skippy Schiphorst (verzorger van VV Beekbergen), Wiljo Wilbrink (trainer 2e zaterdag), Henk Calot (TC Senioren) en Arie Schippers (keeperstrainer). Op de foto ontbreken Herman Konink (Manager Voetbaltechnische zaken Zondag 3) en Benny van Engeland (leider/ coach zaterdag 3).

08-05-2016 Beekbergen F1 is kampioen.

Wat een toppers spelen er in dit team!

Gefeliciteerd namens heel VV Beekbergen!

05-05-2016 JEUGDTRAINERS GEZOCHT: Voor seizoen 2016/2017 zijn wij op zoek naar trainers voor de A1, B1, C2 en C3

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2016/2017 zijn inmiddels weer in volle gang. De Jeugdcommissie en TC Jeugd zijn samen met alle trainers al weer bezig met de indelingen voor volgend seizoen. Hierbij wordt niet over één nacht ijs gegaan en getracht wordt om alle jeugdspelers een goede plek te geven binnen een team. Dit betekent dat er veel overleg is met alle betrokkenen.

Zoals het er nu naar uitziet zullen wij het nieuwe seizoen starten met mini-pups, 3 F-teams, 3 E-teams, 3 D-elftallen, 3 C-elftallen, 2 B-elftallen en 1 A-elftal. Wij zijn blij dat we volgend seizoen weer zoveel teams kunnen vormen. Het betekent echter wel dat voor al deze teams ook trainers en leiders gevonden dienen te worden. Tot op heden hebben wij voor de meeste teams trainers gevonden, maar er zijn nog een aantal vacatures.

Volgend seizoen zijn wij van plan om de E en F teams 1 dag in de week circuit training te geven. De bedoeling is, dat er in een roulatiesysteem training wordt gegeven aan al deze teams tegelijk. Voor de E en F teams zijn er al trainers benaderd en bereid gevonden om volgend seizoen te trainen. Voor de circuittraining zijn wij nog wel op zoek naar een trainer die de circuittraining wil coördineren. Het is hierbij de bedoeling dat deze coördinator de oefenstof deelt met de trainers, zorgt dat de veldjes worden uitgezet en toeziet dat de oefeningen juist worden uitgevoerd.

Daarnaast zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar trainers voor de volgende elftallen: A1, B1, C2 en C3. Voor de A1 en B1 zoeken wij enthousiaste trainers met trainerservaring, eventueel in bezit van trainerspapieren (TC3) of bereid zijn deze te willen behalen.

Indien u geïnteresseerd bent om coördinator bij de circuittraining te worden, of als u volgend seizoen de A1, B1, C2 of C3 wilt trainen, neem dan contact op met Frits Schreijner, TC Jeugd VV Beekbergen, via frits.vvb@gmail.com

TC Jeugd

03-05-2016 Dames elftal op zoek naar versterking‏

30-04-2016 Een mooi voorbeeld van hoe verbonden oud-leden van VV Beekbergen met VV Beekbergen blijven

Een paar weken geleden lag ons gewaardeerd lid Arie Dolman in het ziekenhuis. Dit is via onze site kenbaar gemaakt en dat is niet onopgemerkt gebleven. Hij ontving toen bijgaande brief van Rene Kruijff. Bij onze oudere leden zeker nog bekend als een zeer goede oud-voetballer van VV Beekbergen. Arie vroeg ons deze brief te plaatsen omdat het een mooi voorbeeld is hoe verbonden oud-leden van VV Beekbergen blijven. Enerzijds bij onze vereniging en anderzijds bij de personen die een belangrijke rol spelen.

Dit is iets wat wij alleen maar kunnen beamen en het onderschrijft de kracht van een website en facebook richting onze huidige, maar zeker ook onze oud-leden. Daarom nogmaals de oproep om foto's, verhalen of oproepen in te blijven sturen, zodat we onze trouwe achterban kunnen blijven informeren en inspireren.

De brief:

27-04-2016 D1 Kampioen

De D1 van VV Beekbergen is afgelopen zaterdag kampioen geworden in haar klasse. Met een 4-0 overwinning op Groen Wit zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie. De jongens zijn zaterdag direct al toeterend door het dorp gereden en hebben het kampioenschap groots gevierd met patat en ranja.

copyright 2007 - heden V.V. Beekbergen

Conchas Webdesign