Wij stellen graag een nieuwe sponsor nader aan u voor; Luuk Brink van B&K advies

25 juni 2021 8:15

We hebben een nieuwe trainingspak sponsor, Luuk Brink van B&K Advies

Graag stellen wij een nieuwe kleding sponsor nader aan u voor; Luuk Brink van B&K advies.
IMG_5844_kopie.jpg
Ik ben Luuk Brink, ben 52 jaar en geboren en getogen in Apeldoorn. Ik heb, samen met mijn compagnon Hendrie Kroes, al meer dan 20 jaar een eigen hypotheek- en verzekeringsadvieskantoor in Apeldoorn met de naam B&K advies. Ik ben sponsor geworden van vv Beekbergen omdat ik het belangrijk vind dat voetballen betaalbaar blijft voor de jeugd. En natuurlijk is buiten spelen veel gezonder dan binnen op de computer een spelletje spelen. Graag ondersteun ik de club omdat ik weet hoe belangrijk de sociale functie van de club is binnen het dorp. En hoe mooi is dan dat er straks weer lekker gevoetbald kan worden? Net als bij voetbal, is het in mijn werk ook belangrijk om samen te spelen om tot een positief resultaat te komen. Ik kan u veel verschillende banken aanbieden, waaronder de Rabobank, ING Bank, ABN AMRO, maar ook Centraal Beheer, MUNT en bijvoorbeeld Obvion. Ik heb dus (bijna) altijd een financiële oplossing voor uw vraag. Mijn werktijden zijn flexibel en ik kan zowel overdag als ook in de avond bij u thuis komen om kennis te maken en alles met u door te nemen. Persoonlijke aandacht is daarbij de kern van ons werk. Wij merken dat banken juist meer afstand nemen en onpersoonlijker worden en dat wil eigenlijk niemand. Mocht u een afspraak met mij willen maken, dan kunt u ons overdag bereiken op 055-5791662 of via mijn mailadres luuk@benkadvies.nl contact met mij opnemen. Wij hebben heel veel zin in het nieuwe seizoen en ik hoop u persoonlijk een keer te mogen ontmoeten. Een sportief en financieel gezond jaar gewenst. Graag tot Beekbergen!
B&K advies, Anklaarseweg 97, 7317 AS Apeldoorn.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!