Nieuwe AED namens de Vrolijke Vrienden van Beekbergen!

25 november 2021 9:00

Binnen onze club kennen we de Vrolijke Vrienden van VVB. Zij ondersteunen de club met een jaarlijkse bijdrage die in het laatste kwartaal van het jaar geïnd wordt.

Dit jaar willen we de bijdrage gebruiken voor een heel belangrijk doel namelijk een nieuwe AED!
Een AED is een draagbaar apparaat dat een schok kan geven bij een hartstilstand. Hierdoor kan het hartritme herstellen en kun je een leven redden.

De huidige AED hangt er alweer een tijd en is aan vervanging toe. Uiteraard hopen we als club dat we de AED niet hoeven te gebruiken, maar we vinden het wel heel belangrijk dat een AED op onze club aanwezig is. Want b
ij een reanimatie telt namelijk elke seconde en hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. Daarom is het van levensbelang dat in elke buurt een AED hangt.

Wij zijn dankbaar dat we mede door de bijdrage van de Vrolijke Vrienden van VVB dit weer mogelijk kunnen maken!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!