Voorlopige teamindelingen Jeugd

28 juni 2022 13:30

Hallo allemaal,

Het was weer een hele bevalling om de indelingen voor het nieuwe seizoen voor elkaar te krijgen. Er zijn tegenwoordig erg veel leeftijdscategorieën, maar als dorpsclub kunnen we lang niet alle categorieën bemannen, dus moeten we keuzes maken.
Ook hebben we afscheid moeten nemen van een aantal leden, sommigen stopten, anderen gingen verhuizen of zochten het hogerop. Helaas, maar we willen ze enorm bedanken voor hun bijdrage en succes wensen voor wat de toekomst hen brengt.

Het belangrijkste is dat we volgend seizoen toch met een JO19-1 kunnen starten, mede dankzij een 3-tal dispensatie spelers, die nog een jaartje in de jeugd blijven voetballen. Dank daarvoor. Het is voor ons als vereniging belangrijk om een JO19 te hebben voor de doorstroom naar de selectie en de overige teams.

We hebben geprobeerd om iedereen een goede plek in een nieuw team te geven. Het is natuurlijk mogelijk dat we, ondanks dat we secuur te werk zijn gegaan, toch iets over het hoofd hebben gezien. Als er kinderen en/of ouders zijn die vragen hebben over de indeling dan verzoeken we je om dit per email kenbaar te maken en deze te sturen naar jeugdvvb@gmail.com. Dan zullen we een gesprek aangaan en onze keuze motiveren op een nader te bepalen tijdstip.

Rest ons jullie allen een hele fijne vakantie toe te wensen en dan zien we elkaar weer bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Groet,
de Jeugdcommissie

Voorlopige teamindelingen Jeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!