Danny van Engeland ook seizoen 2022/2023 hoofdtrainer van v.v. Beekbergen!

28 april 20:15  Wij zijn verheugd dat vandaag Danny van Engeland heeft bijgetekend! Hij is dus ook volgende seizoen de hoofdtrainer van v.v. Beekbergen! Danny gefeliciteerd!

Nieuwe AED namens de Vrolijke Vrienden van Beekbergen!

25 november 9:00  Binnen onze club kennen we de Vrolijke Vrienden van VVB. Zij ondersteunen de club met een jaarlijkse bijdrage die in het laatste kwartaal van het jaar geïnd wordt.meer »

Wij stellen graag een nieuwe sponsor nader aan u voor; Luuk Brink van B&K advies

25 juni 8:15  We hebben een nieuwe trainingspak sponsor, Luuk Brink van B&K Adviesmeer »

Inleveravond kleding opzegging/overschrijving

7 juni 9:15  Hallo (ex) voetballer/voetbalster van V.V. Beekbergen, Op donderdagavond 10 juni 2021 van 19:30 tot 21:00 uur zitten wij klaar bij de VV Beekbergen om de opzegging c.q. overschrijving af te ronden. Graag dan het complete kledingpakket schoon gewassen inleveren. Indien je minderjarig bent verzoeken we je één van je ouders/verzorgers mee te nemen. Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact met één van ons op. Hermien Willems (ledenadministratie) Gerie van den Berg-te Winkel (kledingplan VVB)meer »

Aftrap nieuw seizoen!

6 juni 21:15  Vorige week werd het lopend seizoen op (aan)gepaste wijze afgesloten. Afgelopen zondagochtend mochten de heren van Zondag 1, Zondag 2 en een aantal potentiële cq. aspirant selectiespelers aantreden voor de eerste training onder leiding van Danny van Engeland.meer »

Nieuwe clubkleding!

28 mei 10:30  Met trots presenteren wij u de nieuwe clubkleding!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!