David Wijnveldtweg 2
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-651075

In aanloop naar de wedstrijd van Colmschate heeft Frank een goede trainingsweek afgesloten met het kronen van zichzelf tot R. Bos & Zonen Pietertje van de week.

In de wedstrijdbespreking is het plan besproken om Colmschate te verslaan. Onze eigen tactiek en afspraken staan daarbij centraal maar de tegenstander is natuurlijk van belang. Na 20 minuten wedstrijdbespreking is het niet doorgedrongen tot een aantal jeugdige (ietwat naïeve) spelers dat we tegen Colmschate moesten spelen. Zij hadden bedacht om naar Overwetering te rijden, deze ploeg zit niet eens in onze competitie. Resultaat was dat zij 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de kleedkamer arriveerde.

De wedstrijd begon en we keken vrij snel tegen een achterstand aan, na een paar minuten lag de bal al achter Mike. Een doorgekopte bal kwam uit bij de spits van Colmschate, deze wist vanuit een moeilijke positie toch de verre hoek te vinden.

Na deze goal kwam Beekbergen iets beter in de wedstrijd, toch was het niet allemaal erg overtuigend. Te weinig strijd en lef zorgde ervoor dat we niet genoeg onze wil op konden leggen. Positief was wel dat we veel aan de bal waren, het leidde tot een uitgespeelde kans waarbij Timme werd gevloerd in het strafschopgebied. De leidsman stond helaas op 50 meter deze situatie te beoordelen en constateerde dan ook dat hij geen overtreding had gezien.

Direct na rust kreeg Colmschate een corner, na niet ingrijpen schoot de bal door naar de tweede paal en werd deze binnen gewerkt door een speler van Colmschate, 2-0. Beekbergen liet het er niet bij zitten. Ruben werd ingebracht en mede door deze nieuwe energie kwam Beekbergen op 2-1 door een goal van Timme. Ook Lars van Engeland en Dennis werden ingebracht en ook zij vielen sterk in. Beekbergen drukte door en kwam 10 minuten later langszij door een goal van Ruben. Het laatste kwartier kon de wedstrijd beide kanten op maar was Beekbergen toch wel de bovenliggende partij. Mike had nog een uitstekende redding op een inzet van de tegenstander. Helaas voor ons bleef het bij 2-2. Een goede comeback waarbij we hebben kunnen zien hoeveel inzet en energie er nodig is om tot een resultaat te komen. Volgende week donderdag treden we aan bij MASV (vierde divisionist uit Arnhem) voor de beker.