Dolman/Bredewold toernooi 27/8

30 juni 13:30  Na twee jaar afwezigheid door corona kan het Dolman/Bredewold jeugdvoetbaltoernooi dit jaar eindelijk weer plaatsvinden, voor vele teams uit de regio! VV Beekbergen nodigt u dan ook van harte uit om deel te nemen aan het Dolman/Bredewold jeugdvoetbaltoernooi op zaterdag 27 augustus 2022.meer »

Voorlopige teamindelingen Jeugd

28 juni 13:30  Hallo allemaal, Het was weer een hele bevalling om de indelingen voor het nieuwe seizoen voor elkaar te krijgen. Er zijn tegenwoordig erg veel leeftijdscategorieën, maar als dorpsclub kunnen we lang niet alle categorieën bemannen, dus moeten we keuzes maken. Ook hebben we afscheid moeten nemen van een aantal leden, sommigen stopten, anderen gingen verhuizen of zochten het hogerop. Helaas, maar we willen ze enorm bedanken voor hun bijdrage en succes wensen voor wat de toekomst hen brengt. meer »

Oude kledingpakketten voor het goede doel

29 mei 12:00  Vrijdagmiddag 27-05-2022 hebben we als kledingcommissie de nog goede kleding van het vorige kledingpakket afgegeven bij de stichting WHOE in Apeldoorn Zij gaan de kleding inzetten voor vluchtelingen uit bv Oekraïne. Op de foto de hoeveelheid dozen met pakken, shirts, shorts en ook nog tassen die dankbaar door de vrijwilligers van WHOE in ontvangst zijn genomen. Dank aan alle leden en ook de "oude" sponsoren die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Fijne dat de kleding zo goed terecht komt!meer »

Danny van Engeland ook seizoen 2022/2023 hoofdtrainer van v.v. Beekbergen!

28 april 20:15  Wij zijn verheugd dat vandaag Danny van Engeland heeft bijgetekend! Hij is dus ook volgende seizoen de hoofdtrainer van v.v. Beekbergen! Danny gefeliciteerd!

Nieuwe AED namens de Vrolijke Vrienden van Beekbergen!

25 november 9:00  Binnen onze club kennen we de Vrolijke Vrienden van VVB. Zij ondersteunen de club met een jaarlijkse bijdrage die in het laatste kwartaal van het jaar geïnd wordt.meer »

Wij stellen graag een nieuwe sponsor nader aan u voor; Luuk Brink van B&K advies

25 juni 8:15  We hebben een nieuwe trainingspak sponsor, Luuk Brink van B&K Adviesmeer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!