Tien over rood toernooi

25 januari 8:30  De zesde editie van het Tonnie Boks 10 over rood toernooi komt eraan! Geef je snel op want vol = vol!meer »

Verlenging samenwerking Danny van Engeland en Piet Panman

25 januari 8:30  Wij zijn blij u te kunnen informeren dat wij ook voor komend seizoen (2024 – 2025) Danny van Engeland hebben weten vast te leggen als hoofdtrainer. De afgelopen 2½ seizoenen heeft Danny al bewezen een (meer dan) goede trainer te zijn voor onze hoofdmacht. Naast zijn trainerskwaliteiten is Danny ook een op en top clubman, die mensen weet te motiveren om zich op allerlei ander vlak in te zetten voor de club. Daarnaast heeft hij een mooie band met de spelersgroep.meer »

Bijdrage Vrolijke Vrienden vv Beekbergen

16 januari 16:30  Voor het seizoen 2023/2024 willen we jullie bijdrage gebruiken voor een mobiele scheidingswand in onze kantine. We merken dat onze kantine op sommige momenten te groot is en we hopen met een mobiele scheidingswand wat met de ruimte te kunnen spelen waardoor de kantine wat knusser en gezelliger wordt. meer »

JO19-3 team

7 november 16:15  Enige tijd geleden zijn wij benaderd door het COA met het verzoek om één van onze velden overdag ter beschikking te stellen voor voetbalactiviteiten door de minderjarige asielzoekers die momenteel in het Fletcher hotel verblijven. meer »

Kledingplan vv Beekbergen

9 oktober 17:00  Ruilmomenten komend seizoen gepland 7 December 2023 1 Februari 2024 4 April 2024 Juni 2024 nog te bepalen i.v.m. overschrijvingen meer »

Fysiotherapiepraktijk Pisters gaat inloopspreekuur houden voor jeugdspelers van v.v. Beekbergen

2 september 11:00  Vanaf maandag 11 september is er een gratis fysiotherapie inloopspreekuur op de club voor jeugdspelers van v.v. Beekbergen. Voor meer informatie, zie de bijlage. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!