‘VOOR HET ECHIE’

Beste leden, trainers, vrijwilligers en sponsoren.

Op dit moment is het helaas nog onduidelijk of we weer op korte termijn  ‘voor het echie’ een potje kunnen voetballen. De KNVB heeft weliswaar een kleinschalige regionale competitie (KNVB Regiocup) op poten gezet, maar het is nog niet duidelijk of en wanneer deze zou kunnen gaan starten. Wij hopen uiteraard dat dit medio mei / juni doorgang kan vinden zodat we het seizoen toch nog een beetje leuk kunnen afsluiten, maar hier is helaas nog niks zinnigs over te zeggen. Duimen draaien dus maar.

Het bestuur is in ieder geval de afgelopen periode hard bezig geweest om op allerlei fronten de (financiele) schade voor de club zo beperkt mogelijk te houden. Hierbij hebben wij ons niet alleen aangemeld voor de diverse steunpakketen vanuit de overheid, maar ook hebben wij op andere wijzen geld proberen te genereren. Het zijn misschien niet altijd hele grote bedragen geweest die binnen zijn gesprokkeld, maar alle kleine beetjes helpen.

Wij zullen de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering hier nader op ingaan.

Gelukkig houden wij als club tot op heden nog steeds het spreekwoordelijke koppie boven water. Maar zonder onze belangrijkste pijlers, de contributie- en sponsorinkomsten, zou de situatie er veel minder rooskleurig hebben uitgezien. Dat u als lid en als sponsor onze club dan ook trouw bent gebleven in deze, voor iedereen moeilijke tijd, is natuurlijk fantastisch. Daarvoor wil ik u allen namens het gehele bestuur ongelofelijk bedanken ! Het is hartverwarmend om te constateren dat we, ondanks de Corona en het wegvallen van trainingen en wedstrijden, nauwelijks opzeggingen van leden en sponsoren hebben gehad. Dit onderstreept eens te meer hoe betrokken onze leden en sponsoren zijn bij de club.

Ik hoop dat u allemaal nog even geduld kan opbrengen totdat we weer de wei in kunnen!

In dit verband wil ik u nog eens wijzen op het leuke interview wat is gemaakt met Hendrik Hulleman, waarin hij een mooie oproep doet om de club te steunen. Het filmpje is voor iedereen nog eens terug te zien op onze site.

Ook wil ik graag alle trainers bedanken die, ondanks alles, toch de energie en inventiviteit hebben gevonden om de trainingen zo veel als mogelijk door te laten gaan. Hetgeen geen gemakkelijke opgave is als er geen zicht op wedstrijden is, en er allerlei Corona beperkingen gelden. Hulde daarvoor!

Goed nieuws in dit verband is dat het trainersgilde voor de senioren, junioren en pupillen voor het komende seizoen zo goed als rond is en dat met louter Top Trainers. Dat is in ieder geval al een mooi vooruitzicht. Aan de teamindelingen wordt nog hard gewerkt. Deze zullen medio juni worden gepubliceerd.

Ik heb het zojuist al even aangestipt; de Algemene Ledenvergadering. Wij willen deze zo spoedig mogelijk laten plaatsvinden als de maatregelen dit toelaten. Niet alleen om de jaarstukken van het afgelopen boekjaar ter goedkeuring aan u voor te leggen, maar ook omdat het dak van het clubhuis hoognodig vervangen moet worden. En met dit laatste is een dusdanige investering gemoeid, dat u allen als lid hierover een besluit moet nemen.

Ik hoop u dan ook binnen afzienbare tijd uit te kunnen nodigen voor de Algemene Ledenvergadering. Komt allen, want naast alle plichtplegingen is er aansluitend natuurlijk ook ruimte om gezellig bij te praten en een drankje te doen.

Voor wat betreft een eventuele flitscompetitie zijn wij er klaar voor! De draaiboeken van de KNVB zijn opgemaakt, de nieuwe sponsorkleding ligt klaar om uitgereikt en gedragen te worden en wij als bestuur kunnen niet wachten om weer snel van start te gaan.

Hartelijke groet en (hopelijk) tot snel langs de lijn, namens het gehele jeugd- en hoofdbestuur,

Floris de Ru

Voorzitter VV Beekbergen

Link filmpje Hendrik Hulleman https://m.youtube.com/watch?v=m7M4uYI0Ums

Gewijzigde teamindelingen jeugd

16 juni 12:15  Naar aanleiding van de gepubliceerde voorlopige indelingen volgt hier een update.meer »

Algemene Ledenvergadering

10 juni 16:45  Agenda                                  Algemene Ledenvergadering V.V. Beekbergen Datum                                    MAANDAG 5 JULI 2021 Aanvang                                19.30 UUR Locatie                                   KANTINE V.V. BEEKBERGENmeer »

Inleveravond kleding opzegging/overschrijving

7 juni 9:15  Hallo (ex) voetballer/voetbalster van V.V. Beekbergen, Op donderdagavond 10 juni 2021 van 19:30 tot 21:00 uur zitten wij klaar bij de VV Beekbergen om de opzegging c.q. overschrijving af te ronden. Graag dan het complete kledingpakket schoon gewassen inleveren. Indien je minderjarig bent verzoeken we je één van je ouders/verzorgers mee te nemen. Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact met één van ons op. Hermien Willems (ledenadministratie) Gerie van den Berg-te Winkel (kledingplan VVB)meer »

Aftrap nieuw seizoen!

6 juni 21:15  Vorige week werd het lopend seizoen op (aan)gepaste wijze afgesloten. Afgelopen zondagochtend mochten de heren van Zondag 1, Zondag 2 en een aantal potentiële cq. aspirant selectiespelers aantreden voor de eerste training onder leiding van Danny van Engeland.meer »

Nieuwe clubkleding!

28 mei 10:30  Met trots presenteren wij u de nieuwe clubkleding!meer »

'VOOR HET ECHIE'

28 april 20:00  Bericht van de voorzitter! meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!