Nieuwsoverzicht - www.vvbeekbergen.nl

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Rabobank Clubsupport actie

5 september 19:45  De jaarlijkse Rabobank clubsupport actie is weer van start gegaan! meer »


Friday Night Fever vrijdag 17 november

4 september 16:00  Op vrijdag 17 november organiseert Ons-Koor.nl i.s.m. V.V. Beekbergen wederom Friday Night Fever. Locatie en tijd veranderen niet, maar……….dit jaar “anders dan anders.” Het wordt een allround music dance party en de DJ’s van den Beld zorgen voor een muzikaal gevarieerde avond. Noteer de datum alvast in je agenda, zodat je het niet mist! meer »


Fysiotherapiepraktijk Pisters gaat inloopspreekuur houden voor jeugdspelers van v.v. Beekbergen

2 september 11:00  Vanaf maandag 11 september is er een gratis fysiotherapie inloopspreekuur op de club voor jeugdspelers van v.v. Beekbergen. Voor meer informatie, zie de bijlage. meer »


In memoriam René Post

15 augustus 13:15   We ontvingen het droevige bericht dat René Post op 11 augustus 2023 is overleden. Vanaf het begin dat zijn kinderen bij vv Beekbergen voetballen is René betrokken geweest bij onze vereniging. Hij was de persoon waar een vereniging altijd behoefte aan heeft, een actieve vrijwilliger. Op René kon je altijd een beroep doen. Hij heeft dan ook diverse taken op zich genomen: hulp bij de diverse jeugdacties, teamleider, fotograaf voor de jeugdteams, het verzorgen van de voetbalmaterialen en we zullen vast nog wel wat vergeten. Maar bovenal was hij een betrokken voetbalvader voor zijn jongens; altijd aanwezig tijdens de wedstrijden met soms een kleine opmerking of discussie met de scheidsrechter. We wensen Rita, Rens, Christian, familie en vrienden veel sterkte toe met het grote verlies. Bestuur vv Beekbergenmeer »


Johan Beltman overleden op 9 juli

14 juli 11:15  Alleen de ouderen zullen zich Johan nog kunnen herinneren. Een onstuimige maar erg vriendelijke man die bij ons jaren als clubscheidsrechter heeft gefunctioneerd. Toen zijn vader overleed en het met zijn eigen gezondheid niet meer zo goed ging is hij 25 jaar geleden verhuisd naar een stichting in Eefde. Daarna heeft hij ons nog regelmatig bezocht en hij heeft in 2016 zijn huldiging voor 40 jaar lidmaatschap meegemaakt.


Im memoriam Ap van Engeland

20 juni 13:00  Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van ons zeer gewaardeerd lid: Ap (Appie) van Engeland Wij kennen Appie als een echte clubman die altijd voor iedereen en voor de club klaar stond. Appie heeft na zijn jaren als spelend lid zich altijd belangeloos en vol overgave ingezet voor de club (en deed dat nog steeds!) en is daarvoor ook terecht Lid van Verdienste geworden. Wij zullen Appie en zijn gezelligheid enorm gaan missen! Wij wensen José, Stephanie, Sanne, Joren en Juley, hun familie, vrienden en allen die hem moeten missen heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. Bestuur VV Beekbergenmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!