Coronamaatregelen per 26/1/2022

26 januari 12:00  De basisregels blijven gelden: * Heb je klachten? Blijf thuis. Laat je testen! * Was vaak je handen met water en zeep. * Geef elkaar de ruimte. Houd zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand.meer »

Sponsorkleding ruilmoment

23 januari 15:15  Beste (ouders/verzorgers van) leden, Op verzoek gaan we een ruilmoment voor het kledingpakket regelen. Is de kleding nu te klein en wilt u kleding van u of uw kind ruilen?meer »

Kerst 'Light'

24 december 14:45  Tja…… meer »

06/12/21 : Update besluit KNVB inzake competities.

6 december 9:15  Op vrijdag 26 november heeft het kabinet bepaald dat met de nieuwe coronamaatregelen sporten na 17.00 uur niet is toegestaan. Hieraan is n.a.v. het debat afgelopen week helaas niets veranderd. Voor het amateurvoetbal betekent dit dat wedstrijden in het weekend wel mogelijk blijven, maar dat er doordeweeks niet of nauwelijks getraind kan worden. De KNVB heeft een besluit genomen over de vraag of de competities dan wel door kunnen blijven gaan. meer »

Nieuwe AED namens de Vrolijke Vrienden van Beekbergen!

25 november 9:00  Binnen onze club kennen we de Vrolijke Vrienden van VVB. Zij ondersteunen de club met een jaarlijkse bijdrage die in het laatste kwartaal van het jaar geïnd wordt.meer »

Opbrengst Rabo ClubSupport 2021

18 november 16:15  De uitslagen van de Rabobank ClubSupport zijn weer bekend. Dit jaar hebben de stemmers ons een bedrag van € 1.360 opgeleverd. Alle stemmers bedankt voor jullie bijdrage, we gaan de opbrengst goed besteden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!