Voetbalpassie

11 september 8:00  Vanaf 13 september kan je in de AH app sparen voor de clubkas van VVB! En je maakt ook nog kans op vette voetbalprijzen!meer »

Seizoensopening!

17 augustus 19:15  ⚽ Op vrijdag 3 september om 18:00 uur willen wij het komende seizoen op een speciale manier beginnen d.m.v. een wedstrijd van alle pupillen van de VVB (mini’s t/m JO13) tegen het 1e elftal van de club. ⚽meer »

Nieuw seizoen, nieuwe kansen!

2 augustus 20:00  De heren van de 1e en 2e selectie starten op zondag 8 augustus de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Iedereen kijkt er enorm naar uit om weer een ‘normaal’ seizoen te kunnen gaan draaien.meer »

Wij stellen graag een nieuwe sponsor nader aan u voor; Luuk Brink van B&K advies

25 juni 8:15  We hebben een nieuwe trainingspak sponsor, Luuk Brink van B&K Adviesmeer »

Deze zomer ook zwemmen in het geld?

22 juni 20:15  Onze sponsor DROS schoonmaakdiensten zoekt nog vakantiekrachten! Verdien daarmee ook nog geld voor onze club!meer »

Gewijzigde teamindelingen jeugd

16 juni 12:15  Naar aanleiding van de gepubliceerde voorlopige indelingen volgt hier een update.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!