Voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2024/2025

8 juni 10:15  Ook dit jaar is het bij sommige teams weer een puzzel geweest hoe de indeling het beste vorm te geven. De jeugdcommissie heeft haar best gedaan om rekening te houden met alle opmerkingen en wensen van trainers en ouders die op welke manier dan ook zijn binnen gekomen. De definitieve indeling zal onder andere afhangen van de mogelijke aanmeldingen (of afmeldingen) die voor de start van het seizoen nog zullen komen. meer »

Basis techniek trainingen Piet Panman

22 mei 18:30  Doortrainen in de zomer? Vanaf woensdag 12 juni start 1x per week techniektraining gericht op het verbeteren van de basistechnieken. De doelgroep is JO12 t/m selectie inclusief de dames. De training staat onder leiding van Piet Panman. De training gaat op de volgende momenten plaatsvinden: - woensdag 12 juni, 19.30 uur - ⁠woensdag 19 juni, 19.30 uur - ⁠woensdag 26 juni, 19.30 uur - ⁠woensdag 3 juli, 19.30 uur meer »

Dolman Bredewold toernooi 24 augustus 2024

17 mei 12:00  Na weet een zeer geslaagde editie afgelopen jaar nodigt vv Beekbergen u uit om deel te nemen aan het in de regio wel bekende Dolman/Bredewold jeugdvoetbaltoernooi op zaterdag 24 augustus 2024 voor alle leeftijdscategorieën (Jo19 t/m Jo15 (A/B/C junioren) en Jo13 t/m Jo8 (D/E/F pupillen). Het betreft de nieuwe samengestelde jeugd teams die het komende seizoen 2024 – 2025 competitie gaan spelen. meer »

Bredewold Dolman toernooi 24 augustus 2024

17 mei 11:45  Geachte voetbalvereniging, Na weet een zeer geslaagde editie afgelopen jaar nodigt vv Beekbergen u uit om deel te nemen aan het in de regio wel bekende Dolman/Bredewold jeugdvoetbaltoernooi op zaterdag 24 augustus 2024 voor alle leeftijdscategorieën (Jo19 t/m Jo15 (A/B/C junioren) en Jo13 t/m Jo8 (D/E/F pupillen). Het betreft de nieuwe samengestelde jeugd teams die het komende seizoen 2024 – 2025 competitie gaan spelen. meer »

Beleid teamindelingen jeugd

22 april 10:00  Eén keer per jaar wordt de teamindeling vastgesteld voor het volgende seizoen. Deze teamindeling wordt na afloop van het lopende seizoen bekend, waarbij het streven is dit voor de einddag te doen. De indeling vindt plaats vanuit verenigingsbelang met oog voor het individuele lid. Daar wordt mee bedoeld, dat altijd naar het totaalplaatje gekeken wordt; wat is het beste s voor de vereniging, alle leden tezamen. Natuurlijk wordt ook het belang van ieder individueel lid in acht genomen, maar dit individuele belang kan nooit zwaarder wegen dan dat van een ander individu, het team en de vereniging.meer »

In memoriam Hendrik Hulleman

3 april 13:15  Met verdriet en verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van ons zeer gewaardeerd lid: Hendrik Hullemanmeer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!