Nieuwsoverzicht - www.vvbeekbergen.nl

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

EnquĂȘte zaterdag/zondag voetbal

27 maart 21:30  Gisteren is een mail verstuurd vanuit Sportlink naar alle leden vanaf 15 jaar met het verzoek een enquête in te vullen. Wil degene die geen mail ontvangen heeft, zich per mail melden op info@vvbeekbergen.nl en aangeven wat het juiste mailadres is zodat we kunnen controleren of we in Sportlink over het juiste adres beschikken. Degene die de mail niet heeft ontvangen zal dan van ons alsnog de mail ontvangen met de link naar de enquête.


Fietsen op slot

24 februari 16:45  Helaas worden we weer geconfronteerd bij de sportcomplexen met diefstal. meer »


Trainerscursus

6 januari 17:15  Voor trainers is het mogelijk is om (in overleg en onder voorwaarden) op kosten van de vereniging een trainerscursus te volgen. Jeugdtrainers kunnen zich hiervoor melden bij Rody Dolman (technische zaken jeugd) en seniorentrainers kunnen zich hiervoor melden bij Guus Jurriens (technische zaken senioren).


Bijdrage Vrolijke Vrienden vv Beekbergen

14 november 18:00  Binnenkort zal de bijdrage van de Vrolijke Vrienden voor het huidige seizoen weer worden geïnd en we willen graag deze bijdrage gebruiken voor een nieuwe koffiemachine.meer »


Nog zo'n mooi nieuw bord langs het veld!

14 oktober 8:15  Al vele jaren is Caspar trouwe sponsor van onze club. Sinds deze week hangt er een mooi nieuw bord van Eetcafé Bij Cas dat hij samen met Kitty runt. Eetcafé Bij Cas, wel bekend om de lekkere schnitzels en spareribs, maar er staat nog veel meer lekkers op de kaart! Geopend van woensdag t/m zondag dus vanavond kan je lekker daar het weekend beginnen! www.cafebijcas.nl. En o ja! Je herkent Caspar aan zijn mooie v.v. Beekbergen sjaal ;-) meer »


Nieuwe sponsor Stufken Buitenruimte

12 oktober 9:45  Misschien heb je ze al zien hangen.... mooie reclameborden van Stufken Buitenruimte! Graag verwelkomen wij Bertus en Christien Stufken als nieuwe sponsoren! Lees verder over hun mooie bedrijf!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!