Nieuwe hoofdsponsor

15 december 20:00  Met trots delen wij mee dat we afgelopen vrijdag een nieuwe hoofdsponsor overeenkomst voor 3 jaar getekend hebben met AH Westerik. meer »

Nieuwsbericht n.a.v. persconferentie 14 december

15 december 14:00  Tijdens de persconferentie zijn diverse maatregelen aangekondigd. Voor ons als vereniging betekent dit het volgende.meer »

OP DE VALREEP…….

24 november 20:15  Zo op de valreep van het jaar wil ik u, ondanks alle Corona ellende, toch even een hart onder de riem steken in deze donkere tijd en u meenemen in zaken die momenteel wel goed lopen bij ons cluppie. Tenslotte kunnen we allemaal wel een beetje positiviteit gebruiken. Ik zal u dus dan ook niet vervelen met het feit: meer »

Vanaf vandaag is de nieuwe club website online!

18 november 12:00  De afgelopen weken zijn we druk geweest met het vullen van onze nieuwe website. Nog niet alle items zijn klaar. Deze zullen we de komende tijd verder invullen. Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën voor leuke toevoegingen voor onze website? meer »