Bijdrage Vrolijke Vrienden vv Beekbergen

14 november 18:00  Binnenkort zal de bijdrage van de Vrolijke Vrienden voor het huidige seizoen weer worden geïnd en we willen graag deze bijdrage gebruiken voor een nieuwe koffiemachine.meer »

Nog zo'n mooi nieuw bord langs het veld!

14 oktober 8:15  Al vele jaren is Caspar trouwe sponsor van onze club. Sinds deze week hangt er een mooi nieuw bord van Eetcafé Bij Cas dat hij samen met Kitty runt. Eetcafé Bij Cas, wel bekend om de lekkere schnitzels en spareribs, maar er staat nog veel meer lekkers op de kaart! Geopend van woensdag t/m zondag dus vanavond kan je lekker daar het weekend beginnen! www.cafebijcas.nl. En o ja! Je herkent Caspar aan zijn mooie v.v. Beekbergen sjaal ;-) meer »

Nieuwe sponsor Stufken Buitenruimte

12 oktober 9:45  Misschien heb je ze al zien hangen.... mooie reclameborden van Stufken Buitenruimte! Graag verwelkomen wij Bertus en Christien Stufken als nieuwe sponsoren! Lees verder over hun mooie bedrijf!meer »

Helpt u mee? Douche verstandig!

11 oktober 8:45  Nee we gaan zeker niet zeggen dat er niet meer gedoucht kan worden bij onze club na een training of wedstrijd. Echter we willen iedereen op het hart drukken "verstandig" te douchen. Dit betekent hou het functioneel en douche kort. Met de stijgende energieprijzen en de belasting voor het milieu is het ook voor een vereniging belangrijk hierop te letten. Aan trainers/leiders/ouders van de jeugd vragen we ook hierop te letten omdat de jeugd van het douche nog wel eens een gezellige activiteit kan maken :-). Helpt u mee?

Nieuwe sponsorborden Herbe Bedrijfskleding

8 september 9:15  Nieuwe huisstijl nieuwe borden!meer »

Nieuwe sponsor Topparken!

6 september 7:30  Afgelopen week is er weer een nieuw sponsorbord opgehangen!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!