Clubcard

Clubcard

Wat is de clubcard van vv Beekbergen en wat kun je ermee?

De clubcard is in eerste instantie een betaalkaart. Als op de kaart saldo is geladen, kan je hiermee (vooralsnog alleen!) bij V.V. Beekbergen in de kantine betalen. Zo heb je dus geen cash of pinpas meer nodig, wel zo veilig en gemakkelijk. Dit betekent dat V.V. Beekbergen hiermee bijna “cashless” gaat worden, ook zo veilig voor de (bar en kantine-) medewerkers. Overigens kan je nog wel contant blijven betalen.

De clubcard geeft je 5% korting op alle producten.


Hoe werkt het?

Je kunt een clubcard afhalen bij de bar van de kantine tijdens openingstijden. Je krijgt dan een brief met uitleg en de clubcard erbij. De Clubcard kun je daarna registreren op www.mijnlcs.nl. Dit kan met het pasnummer en de cvc code die op de voorkant van de clubcard staan. Vervolgens kom je in schermen waar je je persoonlijke gegevens invult, hiermee kan de clubcard ook makkelijker worden geretourneerd bij verlies.
Tenslotte kun je saldo op de clubcard zetten, met ideal. Wanneer je dit thuis doet wordt het saldo dus met 5% bonus opgewaardeerd.

Op korte termijn zal een automatische opwaardeermodule live komen, waardoor het saldo automatisch opgewaardeerd kan worden, bij het bereiken van een ondergrens (net als bijvoorbeeld de OV-kaart dit principe kent). Tevens zijn er op dit moment vanuit de leverancier testen om met een aparte app vanuit je telefoon de gegevens van je clubcard te kunnen inzien en opwaarderen. Deze app komt dus op korte termijn beschikbaar.

Voor wie?

De clubcard is er voor leden en ouders van jeugdleden van V.V. Beekbergen en voor teams van vv Beekbergen. Leden vanaf de JO13 elftallen kunnen een eigen clubcard halen bij de bar. Ouders van jongere leden kunnen een clubcard voor hun kind(eren) halen bij de bar. En Teamleiders kunnen een clubcard voor hun team ophalen.

De voordelen:

 1. Geen gedoe meer met contant

 2. Eenvoudig op te laden

 3. Ook teamkaarten beschikbaar

 4. Profiteren van bonus en korting op aankopen aan de bar

Meer informatie:

 1. Barinstructie Clubcard

 2. Voorbeeld brief uitreiking Clubcard

 

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen inloggegevens ontvangen?

Je kan via de Le Credit Sportif pagina een wachtwoord vergeten-verzoek proberen. Lukt dat niet omdat je emailadres niet wordt herkend, stuur dan een mail aan clubcard@vvbeekbergen.nl

Kan ik met de “V.V. Beekbergen Clubcard” ook ergens anders betalen?

Nee, met de “V.V. Beekbergen Clubcard” kan je vooralsnog alleen bij VV Beekbergen afrekenen.

Hoe kan ik saldo laden op mijn “V.V. Beekbergen Clubcard”?

Log in via de Le Credit Sportif pagina, dan kan je met iDeal je saldo opwaarderen. Bij opwaardering met iDeal ontvang je een opwaarderingsbonus van 5% van het saldo.

Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?

Nee, saldo kan niet worden teruggestort of cash worden teruggegeven.

Hoe activeer ik mijn “V.V. Beekbergen Clubcard”?

Via de Le Credit Sportif pagina kan je met de eerder ontvangen inloggegevens jouw “V.V. Beekbergen Clubcard” activeren. Zodra er saldo op is geladen, kan je deze gebruiken als betaalmiddel bij VV Beekbergen.

Hoe weet ik wat het actuele saldo op mijn “V.V. Beekbergen Clubcard” is?

Log in op de Le Credit Sportif pagina, dan zie je op je persoonlijke pagina direct wat je saldo is. Verder staat na afgerekend te hebben bij de bar je saldo op het scherm van de kassa, dus hier kun je naar vragen.

Kan ik zelf mijn gegevens wijzigen?

Log in op de Le Credit Sportif pagina, dan kun je onder de menuoptie ‘Gebruikersgegevens’ je gegevens wijzigen.

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing van mijn “V.V. Beekbergen Clubcard”?

Je “VV Beekbergen Clubcard” wordt zo snel mogelijk geblokkeerd als je een email stuurt naar clubcard@vvbeekbergen.nl De kosten voor een nieuwe “VV Beekbergen Clubcard” bedragen u € 5,00.

Kan ik mijn “V.V. Beekbergen Clubcard” ook zelf blokkeren?

Ja, log in vi ade Le Credit Sportif pagina en onder de menuoptie ‘Passen’ blokkeer je het nummer van de betreffende “VV Beekbergen Clubcard”.

Wat moet ik doen indien mijn “V.V. Beekbergen Clubcard” niet werkt?

In dat geval stuur je een email naar clubcard@vvbeekbergen.nl

Kunnen niet-leden (bijv. ouders) ook een “V.V. Beekbergen Clubcard” aanvragen?

Ja, die kunnen een pas bij de bar van het Jeugdhonk of Kantine afhalen. Wel even vermelden van wie je de ouder bent

Wat gebeurt er bij beëindiging van mijn lidmaatschap?

Na beëindiging van je lidmaatschap kun je nog steeds betalen met het saldo op je “VV Beekbergen Clubcard”. Eventueel resterend saldo kan, na inlevering van de pas bij de penningmeester, worden gerestitueerd.

Wat doe ik bij verlies van de clubcard?

 • Stuur een email aan clubcard@vvbeekbergen.nl

 • Blokkeer het saldo op www.mijnlcs.nl

 • Wanneer de oude clubcard binnen een week wordt gevonden zal deze weer beschikbaar gesteld worden en kan deze gedeblokkeerd worden.

 • Wanneer deze niet gevonden wordt: Er zal een nieuwe pas beschikbaar gesteld worden tegen kostenverrekening van € 5.

 • Vervolgens kan het oude saldo aan de nieuwe clubcard worden gekoppeld.

Hoe worden de kosten voor een nieuwe pas verrekend?

De kosten (€5,00) voor een nieuwe pas worden direct verrekend via het uitstaande saldo. Bijvoorbeeld: iemand heeft een uitstaand saldo van €80,00, dan wordt het saldo aangepast naar €75,00. Ander voorbeeld: stel het saldo is €0,00, dan wordt het saldo aangepast naar €-5,00.

Ik heb nog een andere vraag.

Voor alle andere vragen stuur je een mailtje naar clubcard@vvbeekbergen.nl of vraag het aan 1 van de medewerkers van de bar.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!