Beste leden, ouders en bezoekers,

Met gepaste trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website!

Namens het bestuur heten wij u van harte welkom in deze digitale omgeving.
Wij willen u graag beter en sneller op de hoogte houden van alle activiteiten, nieuws en ontwikkelingen binnen onze mooie dorpsclub.

De mogelijkheden van de website worden nog verder ontwikkeld. We hebben getracht de meest belangrijke informatie alvast beschikbaar te stellen. Het kan dus gebeuren dat u ergens wat mist.

In de komende periode zullen wij bijvoorbeeld proberen om een goed foto album samen te stellen zodat ook een stukje (recente) historie toegankelijk blijft.

Hebt u vragen? Stel ze gerust!

Wilt u een (nieuws)bericht aanleveren dan kunt u contact opnemen met Jamone of het stukje mailen naar redactie

Balanceren op de grens van oud en nieuw, de toekomst tegemoet mét respect en erkenning voor het heden en verleden...
Dit is een opdracht die we als vereniging op meerdere vlakken moeten (en zeker ook) kunnen uitvoeren.
Samen vooruit, samen verder!

Namens het bestuur,

Marisa en Jamone

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!