tel. 055-5061928

De voorbereidingsweek op de wedstrijd:
De week begon met Marco “de kapper” Steverink die navraag deed naar de schoenmaat van alle spelers. Hier was wat consternatie over.. Is dit voor een schoenenbon of voor sokken?

Op donderdag is Lars Neuleman benoemd tot “R. Bos & zonen Pietertje van de week”. Na de twee trainingsmomenten zijn we klaar voor Robur.

Ruben de Groot was het op de wedstrijddag zat en ging navraag doen bij de kapper. “Hoe zit het nou met die schoenenbon?” Het bleek dus toch te gaan om nieuwe wedstrijdsokken in plaats van een bon voor nieuwe voetbalschoenen.

De wedstrijd:
Robur is een tegenstander waar we de laatste jaren veel moeite mee hebben. Vorig seizoen is er twee keer verloren van dit team. Ook vandaag gingen we moeizaam van start. Robur kreeg veel ruimte, dit resulteerde in een grote kans na twee minuten. Gedurende de eerste helft kregen we maar moeilijk grip op de tegenstander, maar gelukkig kwam Robur niet tot veel uitgespeelde kansen.

In de rust hebben we wat afspraken gemaakt, dit zorgde ervoor dat we wat meer grip kregen op de wedstrijd. Uit het niets kwam Robur op een 1-0 voorsprong, een goede aanval over hun linker kant werd teruggetrokken en binnengetikt. Na deze 1-0 probeerde Beekbergen de gelijkmaker te forceren door opportunistischer te spelen. Helaas is dit niet gelukt. Cas werd benoemd tot man of the match en mag een hapje gaan eten bij Eeterij de Lierderhoeve. Volgende week staat Colmschate op het programma.