Kemperbergerweg 11 B
6816RM
ARNHEM
tel. 026-3707670

Na de overwinning van vorige week op SC Rheden, was SML deze week de tegenstander van V.V. Beekbergen. SML dat vorige week gelijkspeelde was er op gebrand om deze week wel met de 3 punten van het veld te stappen.
SML dat sterker aan de wedstrijd begon en voetballend erg sterk bleek te zijn, probeerde constant druk te zetten op de verdediging van Beekbergen. Dit resulteerde voor de rust ook in 1-0 voor de thuisploeg. Een vrijetrap werd breed gespeeld en werd onder in de hoek geschoten. Beekbergen had voor de rust nog een aantal kleine kansen, echter werden de kansen niet benut en werd er met 1-0 gerust.
Na de rust was SML de eerste ploeg die wist te scoren na een voorzet over keeper Mike kon de bal binnen worden gewerkt en stond de 2-0 op het scorebord. Even later kreeg SML een strafschop door een domme overtreding, echter werd de tegengehouden door Mike en bleef Beekbergen nog in leven. Door een fout in de verdediging kon Timme vervolgens de aansluitingstreffer maken en was er nog kans op punten. Die hoop duurde echter niet voor lang, keeper Mike had een ‘’hete kroket’’ en zo was het 3-1. Beekbergen deed nog iets terug door een snelle combinatie kwam Rens oog in oog met de keeper van SML en benutte de kans. Met nog een aantal minuten te gaan was er nog een kans op 1 punt voor Beekbergen, dit punt werd bijna nog binnengehaald maar de kopbal van Cas werd van de lijn gehaald. Zo bleef het in Arnhem 3-2 en betekende dit het eerste puntenverlies in de competitie
Aankomende zondag speelt Beekbergen thuis tegen Robur et Velocitas om 14:00. Hopelijk zien wij jullie zondag weer langs het veld staan.
Ook deze week is er weer een Pieter van de week, Eise Reitsma heeft deze week het privilege om het roze shirt te dragen. Het lukte Eise niet om de bal zo dicht mogelijk bij de cornervlag te schieten.